{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
973 visninger | Oprettet:

Nyt badeværelse {{forumTopicSubject}}

Trænger badeværelset til en kærlig hånd, eller skal du bruge et ekstra?

Mit navn er Kenneth og jeg driver til dagligt Murerfirmaet. Vi har specialiseret os inden for facadeisolering, facaderenovering og badeværelser. Det er det vi brænder for og virkelig følter at vi kan yde en ekstra god kvalitet og service.

Her i vinterhalvåret kan man ikke udføre facaderenoveringer, da det ikke er forsvarligt i forhold til kvaliteten og holdbarheden i produkterne. Derfor fokuserer vi udelukkende på etablering af nye badeværelser og renovering af badeværelser. På vores hjemmeside https://murerfirmaet.dk/nyt-badevaerelse kan du nemt og overskueligt finde informationer om badeværelser.

Vi kommer blandt andet ind på følgende:
-Hvad koster et badeværelse
-Hvor lang tid tage at bygge et badeværelse
-Hvordan du sparer penge på dit nye badeværelse
-Gulvvarme., For og imod.
-Inspiration
-Byggetilladelse

Du har også mulighed for at booke et møde med en af vores konsulenter, hvis du gerne vil have en fagmand ud forbi dig, for at se dit badeværelse. Når du har efterspurgt mødet, vil en af vores dygtige medarbejdere tage kontakt til dig telefonisk, for at arrangere en dato og tidspunkt, hvor i sammen kan gennemgå din opgave.

Når i har taget en snak omkring dine ønsker, vil vi komme med inspiration og forslag til projektet.Til sidst vil vi skræddersy dig et uforpligtende tilbud. Synes du ikke du har lyst til at tage imod tilbuddet, takker du bare pænt nej tak. smiley  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Nyt badeværelse

x