{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.598 visninger | Oprettet:

Lån til hus + renovering {{forumTopicSubject}}

Nogle af jer som kender til hvordan det foregår i praktisk vis man f.eks. køber et "håndværkertilbud" til f.eks. 500000 også derefter påtænker at skulle bruge 500000 på at renoverer så det bliver beboeligt, hvordan foregår det så med lån? Og hvilke krav er der til de penge man låner til at bygge om for, samt tidsrammer for ombygning osv. Alt nyttigt info modtages med kyshånd smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Lån til hus + renovering
  • Camila R
    Camila R Tilmeldt:
    jun 2008

    Følger: 1 Boliger: 1 Svar: 13
    #1   27. aug 2008 Vi er selv i gang, og har lige fået godkendt det af banken så nu er vi snart husejere...:-)

    Men det der skal ske, er at i skal have indhente tilbud på det i vil lave, med de materialer og sådan noget, det skal i så tage med i bank hun sneder så papirene videre til en mægler fra deres real klredit, som så skal ud og vudere huset ud fra det det vil blive til, og her sætter han så en vuderingspris, af denne pris kan i så låne 80 % af real kreditet og resterende 20 % skal i låne i banken i et bolig lån til en lidt dyrer rente.

    Der skla forlægge tegninger, og der må gerne laves ændringer i planen, men der skal man tage kontakt til real kreditet.
    Når man låner til sådan et byggeri, siger de at det skla stå færdigt inden for 2 år ca.

    Hvis du har flere spørgsmål kan du bare skrive og jeg skal se om jeg kan svare...:-)


  • tinna s
    tinna s Tilmeldt:
    jun 2008

    Følger: 1 Boliger: 1 Svar: 49
    #2   28. aug 2008 vi skulle også låne til et håndværker projekt, og vi løb ind i at kreditforeningen kun vil låne os 60 % af hvad de mente huset ville blive værd, og de satte ikke vurderingen ret høj vi gav 775.000 i 2002 og kunne låne 225.000 af kreditforening og bank til sammen, så det var en sej omgang vi havde 6 mdr til at blive færdig i det var alt kloark,el,varme alt indvendig ned og nyt op (beholdte de gamle lofter og gulve) nyt køkken,2 badeværelser nyt bryggers så det var en sej omgang da de skulle komme og godkende det d.23 december havde vi fået en bordplkade i køkkenet der var 10 cm for kort, og selv om der var papire fra køkkenfirmaet at de leveret en ny i det nye år, så ville kreditforeningen ikke godkende huset, så de er emsige alt skal være færdigt lister o.s.v og de ser alt vores lagde mærke til at der manglede en gummifuge ved fordøren!!

  • #3   2. jan 2009 det er meget forskeligt fra kreditforening til kreditforening . hvordan deres procedure er

Kommentér på:
Lån til hus + renovering

Annonce