{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  brændeovn lugter!
  • Anders T
    Anders T Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    jun 2008

    Følger: 5 Følgere: 12 Boliger: 2 Emner: 60 Svar: 1.116
    #1   23. nov 2009 Hvad lugter den af? Prøv evt. at få den støvsuget med en askesuger og vask den af på glaspladen med salmiak spiritus

    /A


  • #3   23. nov 2009 Lidt svær at forklare lugten, men den er ækel smiley

  • #5   23. nov 2009 det er sod den lugter af intet andet , i skal brænde den godt igennem , det er det eneste der virker

  • #7   24. nov 2009 Hmm det der med at brænde den godt igennem er den blevet MANGE gange, og så snart der er ild i den lugter den ikke mere, det er først når den bliver kold igen!

    træet er knas tørt. Mogens hvordan skal jeg give det mere ilt? smiley


  • Ole S
    Ole S Tilmeldt:
    nov 2009

    Følger: 1 Svar: 1
    #9   30. nov 2009 Jeg tror at din skorsten trækker luft ind i stuen når den er kold, så der lugter af sur skorsten. Der kan være mange årsager til at luften trækker ned gennem skorstenen. Har du problemer med optænding og at få gang i skorstenen, så er der dårligt træk iskorstenen? Er skorstenen lavere end husets tagryg? Har du en udluftning der ligger højere end skorstenen, så kan skorstensvirkningen være større end i skorstenen? Er dit hus meget tæt så kan emhætten suge luft ned gennem skorstenen.
    Sørg for at luftrosetter er helt lukket og tjek pakningerne i lågerne. De skal ofte skiftes en gang årligt for at lukke helt tæt. Finder du ikke selv løsningen på problmet, så kontakt din skorstensfejer, han kan helt sikker hurtigt finde årsagen.


Kommentér på:
brændeovn lugter!

Annonce