{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.395 visninger | Oprettet:

Johnny L
Johnny L
Tilmeldt:
3. aug 2008
Følger: 1 Emner: 3 Svar: 1

fugt i hus fra 1827 {{forumTopicSubject}}

I en tilstandsrapport står der " Der er fugtophobning i indvendige vægge i værelse. Note Forholdet skyldes formentligt opstigende grundfugt" Dette er en K2
Det der er mærkeligt er at fugtproblemmet er midt inde i huset, altså ingen ydervæg. Hvad kan man gøre for at fjerne det?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  fugt i hus fra 1827
  • #1   6. aug 2008 Det færste er jo at finde ud af hvad det kommer af... utæt tag eller... bankpudsen af og give vægen noget fugt/svaampe dræbene og pudsen den op igen og lad det tøre igennem og givet det en gang fugt spære..

  • #3   6. aug 2008 der er jo ingen sokkel på sådan et hus derfor kommer fugten hurtigt

  • #5   7. aug 2008 De har sikkert lagt en form for fugtspærre i 1827. Men, den er sikkert nedbrudt af tidens tand. Hvis fugten skal undgåes skal der sikkert lægges murpap, som bliktud siger.

    Desuden tog man sig nok ikke så meget af en smule fugt i 1827..


  • carsten c
    carsten c Tilmeldt:
    jun 2008

    Følger: 1 Svar: 9
    #6   7. aug 2008 havde det også i mit hus og det var noget grundvands åre der gik gennem huset fik mit væk ved at dræne udvendi

  • #7   7. aug 2008 Det er højst sandsynligt opstigende fugt, som flere siger. Der er flere ting at gøre, bl.a. at få lagt noget murpap ind, mellem sokkel og mursten. Hvis muren er muret på et fundament af mursten, kunne det også være en ide at støbe ny fundament og så huske murpappen, det kommer meget an på om du alligevel skal i gang med en større ombygning med nye gulve og lign. eller om du bare skal flytte direkte ind, som huset er!
    MVH Frank


Kommentér på:
fugt i hus fra 1827

Annonce