{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.997 visninger | Oprettet:

Jannie H
Jannie H
Tilmeldt:
19. feb 2009
Følger: 1 Emner: 12 Svar: 19

Andelsbolig. {{forumTopicSubject}}

Vi har købt andelsbolig, nu vil daværende ejer have penge for antenne for de nov og dec. vi har talt med antenneselskabet, som siger det skulle indgå i handelen! Skal vi betale de penge, eller burde vi lade være?

Noget andet er at vi skal lave en reklamtions og mangelliste over boligen, forbedringer samt løsøre. Skriver lige hvad vi har set indtil nu, kan I så ikke svare om det er noget der kan skrives, eller ej.

- bule i køleskabslåge
- skuffe i køleskab knækket
- mange ridser i kogeplade
- dør til badeværelse binder
- stor ridse i yderdør
- lang ridse i glas i yderdør
- ujævn gulv i stue
- telefonstik sidder løst.

Hvad siger I ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Andelsbolig.
  • #1   18. okt 2009 sørg for og få skrevet alt ned så der ikke er noget og komme efter overhovedet hvis i en dag vil flytte.. ang tidligere ejere så altid forhold dig til hva du har på skrift.. hvis ikke han har på skrift at han skal have de penge så be ham rende og hop

  • Jannie H
    Jannie H Tilmeldt:
    feb 2009

    Følger: 1 Emner: 12 Svar: 19
    #2   18. okt 2009 Jep, han kræver nemlig pengene nu, og jeg synes det virker forkert. Da vi egentlig burde have det skrevet ned.
    Jep, vi skriver ALT på, men kogeplade, er det ok? Det er vel egentlig slidtage? Men okay, så står og så kan de næste ejere jo ikke sige noget til det.


  • Casper V
    Casper V Tilmeldt:
    okt 2009

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 3
    #3   19. okt 2009 Jeg ville i hvert fald skrive det hele ned, hvis jeg var jer. Hellere en ting for meget end en ting for lidt.

  • Jannie H
    Jannie H Tilmeldt:
    feb 2009

    Følger: 1 Emner: 12 Svar: 19
    #4   19. okt 2009 Jep, det vil vi gøre..
    Der er mere end man tror, det er kun 2 år gammelt, men der er masser af ting.

    Nogen der ved noget ang. de penge han vil have?


  • #5   19. okt 2009 hmm forstår ikke lige det med listen. Hvad skal det gøre godt for? Prisen er vel sat efter standen eller? What you see is what you get og det er da kun skjulte fejl og ,mangler man hæfter for. I regner da vel ikke med at sælgeren udbedrer det I skriver på listen eller hvordan virker det i en andelsbolig?
    MVH Frank


  • Jannie H
    Jannie H Tilmeldt:
    feb 2009

    Følger: 1 Emner: 12 Svar: 19
    #6   19. okt 2009 Vi har 14 dage til at finde reklamtioner på boligen, løsøre samt forbedringer. Hvor at Kuben tilbageholder 25000 kr. til de ting vi nu finder, Ellers står disse ting jo skrevet til engang vi flytter, så er vi fri for at betale næste ejer for disse reklamationer.

  • Mægleren !
    Mægleren ! Tilmeldt:
    okt 2009

    Følger: 1 Svar: 90
    #7   22. okt 2009 Det kan tænkes at sælgeren har betalt et acontobeløb for noveber og december og at det er derfor at han vil have de penge.

    Hvis det er tilfældet, så er han også berettiget til dem, men det burde gå over refusionsopgørelsen, som enten ejendomsmægleren, eller din advokat står for at lave.

    Der skal dog være bevis for, at sælgeren har betalt dette acontobeløb. Det skulle gerne kunne ses ud fra regnsskabet for andelsboligen.


Kommentér på:
Andelsbolig.

Annonce