{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.056 visninger | Oprettet:

Fordele ved at bo i Dubai {{forumTopicSubject}}

Det første plus er alle de vigtigste attraktioner i UAE. Dubai er hjemsted for verdens højeste bygning Burj Khalifa, verdens største shopping- og underholdningscenter Dubai Mall, det største syngende og dansende "Dubai -springvand", det højeste Burj Al Arab -hotel, de mest interessante vandland, de berømte Deira -markeder, dune buggy - https://www.bigreddxb.com/ og snesevis af andre interessante steder. Sådan en overflod af moderne attraktioner findes ikke andre steder i verden.
Det andet plus er et veludviklet offentligt transportsystem. Det er praktisk at rejse rundt i Dubai, primært på grund af metroen, som er praktisk, hurtig og relativt billig. For metroen, læs vores artikel "Dubai Metro".
Ud over metroen er der busser, sporvogne og vandfærger til rådighed. Taxaer i Dubai er relativt billige, selvom det ofte er ubelejligt at komme dertil, da trafikpropper er en stor "hovedpine" i byen. Læs om priser i vores artikel "Taxa i UAE".
Det tredje plus er fremragende flyforbindelser. En lang række flyvninger giver dig mulighed for at ankomme og afgå på en bekvem dag og tid.
Desværre fører det store antal flyvninger ikke til lavere billetpriser. Konkurrencen er høj, men priserne på flyvninger holdes på et konstant højt niveau. I øjeblikket falder prisen på en tur-retur-billet ikke under $ 200.
Det fjerde plus er tilgængeligheden af ​​hoteller. I Dubai kan du bo på et hotel for så lidt som $ 50. Det bliver et 3-stjernet hotel, "no pathos", men en anstændig standard. Værelserne er komfortable og ryddelige, stikkontakter og apparater fungerer korrekt, møbler er ikke brudt. På nogle punkter kan disse hoteller konkurrere med femerne i Egypten, Tyrkiet eller Tunesien.
Det femte plus er tolerance. Der er ingen dresscode på stranden i Dubai, som i Sharjah eller Ras Al Khaimah, her kan du svømme i en bikini. På gaderne er shorts og korte nederdele loyale, selv åbne skuldre er ikke forbudt.
Selvfølgelig bør Dubais tolerance ikke overanvendes. For en ærlig kort nederdel eller halsudskæring, drikke alkohol eller være fuld, kan du ende på en politistation.  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Fordele ved at bo i Dubai

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce