{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.163 visninger | Oprettet:

Mindre renovation til badeværelset {{forumTopicSubject}}

Kære BG.

Jeg står i den situation at jeg skal have foretaget nogle ændringer til mit badeværelse. Det drejer sig om nye fliser + ny cisterne samt vask.

Det er udelukket at jeg skulle kunne finde ud af det selv, da jeg mildest talt er født med 10 tommelfingre, så det jeg efterspørger hos jer er om i ved hvor meget den slags ca vil koste, og om i kender nogle professionelle som i ønsker at anbefale.

Takker på forhånd
Fortsat god søndag
Kommentarer på:  Mindre renovation til badeværelset
 • #1   26. nov 2017 Badeværelse er et helvede at lave selv, specielt med klinker og fliser (går meget hurtigt i stykker) og kræver ret specielt værktøj. Dog kan det koste mange tusinde at få lavet et pænt og moderne et, men har læst om andre herinde der anbefaler www.byggetilbud.dk. Det er måske et forsøg værd at prøve, ellers må du kaste dig ud i det hvis du ellers er klar til at det kan mislykkes lidt

  Held og lykke !


 • Anne N
  Anne N Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 6 Svar: 9
  #2   24. jan 2018 Vi har lavet badeværelset selv og har faktisk købt materialer i mange forskellige byggemarkeder. Vi er gået efter tilbuddene de forskellige steder.

  Ja, det kan være forfærdeligt at lave selv til tider, men hvis man bare har lidt sans for håndværk og et par stykker til at hjælpe, så kan man sagtens.


Kommentér på:
Mindre renovation til badeværelset