{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
14.670 visninger | Oprettet:

Maling af kælderrum {{forumTopicSubject}}

Hej BG

Jeg skal have malet et kælderrum så det er beboeligt og tænker derfor med fugt osv. om der er et meget omfattende arbejde eller er det lige til? Har nemlig ikke mange timer og kræfter om dagen, så hvad ville være den bedste løsning?

Hilsen Karo


Kommentarer på:  Maling af kælderrum
 • Flemming J
  Flemming J Tilmeldt:
  okt 2016

  Følger: 1 Svar: 2
  #1   7. okt 2018 Hvis det er til beboelse ville jeg ikke tage nogen chancer, særligt ikke hvis du skal til at fraflytte. I så fald vil jeg anbefale du tjekker www.malertilbud.dk eller lignende og får en professionel til det.

  I forhold til egen beboelse er det sgu for farligt andet, med de kemikalier osv (hvis man intet ved om det), og i forhold til fraflytning kan du være sikker på at de alligevel kræver dig for at male om.


 • Jannick J
  Jannick J Tilmeldt:
  dec 2018

  Følger: 1 Svar: 1
  #2   26. dec 2018 www.glasvaeg.dk

 • #3   11. feb 2019 På nettet findes der flere malerportaler, hvor man helt gratis kan få 3 tilbud på sin maleropgave. Her er 2, jeg lige faldt over:
  https://www.malertilbud.nu/maler-herning.php
  https://www.billig-maler-pris.dk/

  /Erik O


 • Peter Ø
  Peter Ø Tilmeldt:
  maj 2019

  Følger: 1 Svar: 1
  #4   7. maj 2019 Hej. Jeg kan anbefale kalkmaling til et eller flere af væggene. Det super moderne, og giver så meget karakter til dit hjem! Derudover er det også meget nemt at male med, og tager derfor ikke lang tid. Eftersom det er i en kælder, tænker jeg også det ville være en god ide at købe en Sealer med i købet, da det er beskytter kalkmalingen. Kan anbefale LADY Minerals, som du finder her: https://www.kalkmalingen.dk

  Mvh Peter


Kommentér på:
Maling af kælderrum

x