{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
17.499 visninger | Oprettet:

gulvmaling fra jem og fix {{forumTopicSubject}}

hej er der nogle har inder der har nogen erfaring, med 2 komponent epoxy gulvmaling fra jem og fix. jeg skal have malet 50 m2 nyt betongulv. og det nemmeste ville være og køre i jem og fix og hente det. det jo ikke fordi at det er særlig meget billigere. end flere andre mærker der kan bestilles på nettet.


Nærlokale nyheder til Thisted og omegn
Læser du heller ikke den fysiske avis mere, så kan du på Vores Thisted få alle opdaterede nyheder fra lokallivet i Thisted. Det gælder alt fra den lokale sportsklub til artikler om de dyreste villaer i byen.
Kommentarer på:  gulvmaling fra jem og fix
  • MALERFIRMAET DAN-PAINT L
    MALERFIRMAET DAN-PAINT L Tilmeldt:
    mar 2013

    Følger: 3 Svar: 15
    #1   5. nov 2018 Hej Bo
    Jeg vil absolut ikke anbefale at arbejde med epoxy som et "gør det selv projekt". Man skal virkelig vide hvad man har med at gøre, og som professionel skal du have et certifikat.
    I dit spørgsmål nævnes ordet billig. Der er selvfølgelig forskel på om noget er dyrt eller mange penge, men vores priser starter ved kr. 563,00 pr. m2 ex. moms. Den pris omfatter slibning med diamant, 1 x priming og 2 x epoxy påført med rulle, incl. støvsugning og div. afdækning m.v. Skal du have et "spejl" skal det udlægges med tandspartel, selvfølgelig til en helt anden pris.
    Med venlig hilsen
    Poul-E


    profilbillede
Kommentér på:
gulvmaling fra jem og fix

Annonce