{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Rækkehus - Bygge hems tilladt??
  • Monk M
    Monk M Tilmeldt:
    jan 2010

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 90
    #1   9. jun 2010 Hvis det kan lade sig gøre må i vel, men er det en andelsforening ?

  • #2   9. jun 2010 Ja hvis i køber huset som ejer og ikke andelshavere, så må i da gøre som i vil, bare det ikke går ud over husets bærende dele og det gør en hems næppe :o)

  • #3   9. jun 2010 Det er et ejer rækkehus.. Vi var bare lidt i tvivl om man måtte ændre på det!! Det ville bare give lidt ekstra legeplads, og elskede selv som lille ha en hems man kunne legehule i og sove oppe under taget!

  • #4   9. jun 2010 Hvis man skal være lidt regelrytter, så må den kun have en vis str. ellers skal der søges ved kommunen og BBR skal ændres. Hvis den bliver for stor, så går den under kategorien "indskudt etage" men husker ikke lige hvor grænsen ligger.

    MVH Frank


  • #5   9. jun 2010 Tak Frank! Googlede lige det lidt! Må se hvad beregningen forventer at hemsen bliver!

    Bebyggelsesprocenten for hems eller høje rum
    Hvis du laver en hems på loftetagen, betragtes hemsen først som et selvstændigt rum, når gulvarealet er over 4,5 m2. Desuden tæller kun den del af hemsen, hvor lofthøjden er mindst 1 m. Hvis hemsen er over 4,5 m2, betragtes den som et selvstændigt rum og skal derfor overholde reglerne om brandforhold for beboelsesrum.

    Hvis du vælger at lave en åben forbindelse mellem loftetagen og den nuværende etage, er det kun selve gulvet, som regnes med i bebyggelsesprocenten. Det betyder, at bebyggelsesprocenten ikke bliver højere, selvom du inddrager loftrummet, så længe det kun inddrages for at gøre lofthøjden i din nuværende bolig højere. Trapper tæller dobbelt, da de tæller med til begge etager.


  • *T *
    *T * Tilmeldt:
    jun 2008

    Følger: 1 Emner: 3 Svar: 13
    #6   9. jun 2010 Sidebemærkning.... En hems er en genial ting - der kommer også en på hver af vores børneværelser.......

Kommentér på:
Rækkehus - Bygge hems tilladt??

Annonce