{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
6.999 visninger | Oprettet:

SAN DIEGO BIL UHÆLLES LOVERE {{forumTopicSubject}}

San Diego bilulykke advokater

Alle skal være parate til at få hjælp fra en San Diego personal injury lawyer https://nakaselawfirm.com/ på et tidspunkt. Statistikker viser, at den gennemsnitlige chauffør vil være involveret i tre eller fire bilulykker i hans eller hendes levetid. Næsten 30 procent af alle styrt landsdækkende resulterer i mindst en skade eller dødsfald. Som sådan angiver oddsen, at enhver bilist til sidst vil blive involveret i en kollision. Det er også muligt, at en bilist bliver såret i en sådan hændelse. De fleste mennesker planlægger ikke en sådan omstændighed. Desværre har dette kun en tendens til at forværre tingene for dem, der uretmæssigt er såret i en ulykke, da mange af dem simpelthen ikke er klar over, hvordan de skal gå videre.

Den bedste måde at beskytte dig selv bortset fra at køre ansvarligt og opretholde korrekt forsikringsdækning er at være klar til at kontakte en car accident lawyers near me https://nakaselawfirm.com/car-accident-lawyer/ umiddelbart efter et styrt. Nakase Law Firm er en af ​​de bedste advokater for personskade i San Diego, Californien, for sårede chauffører, der led brud på knogler eller ortopædiske skader. Hvis du er blevet skadet af en uagtsom eller en hensynsløs chauffør, skal du kontakte San Diego bilulykke advokater for at planlægge en indledende konsultation så hurtigt som muligt.

HVAD SKAL GØRES UMIDLIGT EFTER EN AUTO UCIDENT

Hvis du er blevet såret i en bilulykke, skal den første ting, du skal gøre i umiddelbart efter din bilulykke, flytte dig selv i en sikker position, hvis muligt, helst til siden af ​​vejen. Når du venter på, at politiet ankommer, skal du undgå at drøfte detaljerne i ulykken med den anden part. Hvis du gør det, kan du skade din position senere, når du forsøger at inddrive skader. Hvis du synes det er passende, skal du blot udveksle kontakt- og forsikringsoplysninger med den anden bilist.

Når politiet ankommer, skal du give din identifikation, forsikringsoplysninger og registrering til officer. Giv en faktisk beskrivelse af, hvordan du så ulykken udfolde. Det er sandsynligt, at politibetjenten registrerer navnene på vidner, men endnu en gang skal du ikke antage, at dette sker. Tag selv navne ned, da du muligvis har brug for dem senere. Endelig få navnet på den politibetjent, der har rapporteret til scenen.

Det første sted, du skal gå bagefter, er til den nærmeste medicinske facilitet for at få en fuldstændig evaluering. Selv hvis du ikke føler dig som om du er alvorligt såret, skal du altid tage dette skridt. Det skyldes, at der er alvorlige kvæstelser, der kan forekomme, såsom hjernen, som måske ikke præsenterer sig udad eller i form af uærlige smerter. Du har også brug for en registrering af dine skader senere i gendannelsesprocessen.

Til sidst skal du indgive et krav til dit forsikringsselskab. Du skal dog ikke tale med nogen forsikringsselskabsrepræsentanter eller underskrive dokumentation fra forsikringsselskaber, især dem, der repræsenterer den anden driver. Kontakt i stedet en erfaren advokat for bilulykker, der forstår, hvordan man arbejder med forsikringsselskaber i denne henseende. Dette vil hjælpe dig med at undgå at begå fejl og fokusere på din fysiske og følelsesmæssige bedring fra det, der var en traumatisk oplevelse.

CALIFORNIA Sammenlignende fejl
Mange bilulykker er ikke tydelige med hensyn til, hvem der har skyld, og hvem der ikke. Ved nogle styrt er begge parter delvist skyld, og i andre kan ting ske så hurtigt, at det er meget vanskeligt at vide, hvem der kunne have forårsaget ulykken. Dette er ikke en grund til ikke at beskytte dine juridiske rettigheder. Du skal lade en advokat for bilulykker hjælpe dig med at afgøre, hvem der kan have skyld i ulykken, og hvis det er dig og den anden chauffør, hvor meget skyld er din, og hvor meget er den anden chauffør.

California-lovgivningen redegør eksplicit for denne type situationer ved hjælp af en juridisk doktrin kendt som komparativ uagtsomhed eller sammenlignende fejl. Californien er en "ren" sammenlignende uagtsomhedskompetence. Hvad dette betyder er, at en sagsøger, der indgiver en retssag i Californien om personskade mod en chauffør, kan inddrive skader, selvom han eller hun havde mere end 50 procent skyld. For eksempel, hvis en bilulykke får sagsøgeren til at lide $ 100.000 i skader, kan han eller hun stadig indgive retssagen, selvom denne bilist anses for at have været 55 procent skyld. Hvis sagsøgerens krav er vellykket, vil han eller hun få denne inddrivelse reduceret med den skyldige fejl, der er tildelt denne part. I dette tilfælde ville den succesrige sagsøger inddrive $ 45.000. Derfor skal du stadig kontakte advokat for bilulykke.

Spar penge på din forsikring  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
SAN DIEGO BIL UHÆLLES LOVERE

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce