{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Lejlighed 2 1950

15.737 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bolig er oprettet og stemt ind. Opret din egen bolig

Benjamin B
| 41 år | Oprettet: 12. jun 2008


Lejlighed 2

Byggeår:
1950
Boligareal:
47 kvm
Beskrivelse
Her er min lille lejlighed, som jeg brugte sommeren på at sætte i stand.

Som I kan se på billederne, så er der f.eks. opsat troldtekt lofter samt en stenvæg i stuen og køkken, det giver virkelig et fedt udtryk.

Det nye køkken (Kun elementerne) er fra IKEA, det fungerer ganske fint til prisen. Som en lille detalje, så har jeg bygget LED lys ind i trinnet ind til stuen - En sjov måde at gøre opmærksom på, at der er et trin ;-) Lyset har sin egen tændkontakt.

I badeværelset er også alt spritnyt - Der er f.eks. monteret komplet nyt el-gulvvarme, hvor varmen er blevet jævnt fordelt over hele gulvet - Dette var ikke tilfældet tidligere, før var der f.eks. ikke lagt varmekabler foran toilet samt i selve bruseområdet… Brrrr!

Under renoveringen er der yderligere monteret 5 ekstra stikkontakter i køkkenet, en stikkonktakt i stuen ved siden af varmepumpen (så der ikke hænger en ledning ned til stikkontakten ved gulvet), samt der er monteret en stikkontakt på badeværelset.

Alt er udskiftet, dog undtaget parketgulvet i stuen & soveværelset, samt vinduet i stue og køkken (Vindue & karm i køkken var skiftet indenfor nyere tid) samt hoveddøren. De nævnte som ikke er skiftet, de er selvfølgelig blevet renoveret/malet i stedet.
Bemærkninger
Billederne var taget, da den netop var færdig istandsat, derfor ikke møbleret.
Kommentér på:
Lejlighed 2


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce