{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Landejendom 10 1901

2.766 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bolig er oprettet og stemt ind. Opret din egen bolig

Peter S
Mand | 39 år | Oprettet: 29. jun 2011


Landejendom 10

Byggeår:
1901
Boligareal:
ca 200m2
Beskrivelse
Min kære land egendom jeg købte med overtagelse d. 10/08-2010

Der kommer mere
Bemærkninger
Min kæreste og jeg er ved at hoved renovere huset

02/07-2012
brækkede vi gulvet op og fjernede indækning ved kælder trappe

Som før nævnt er vi ved at renovere hele huset, 300mm isolering i alle gulve på stueetage og i kælderen, nyt køkken nye vægge, gulve med varme, loft, vinduer, nye, installationer, mm. simpelthen alt, på nuværende tidspunkt er vi færdige med soveværelse, kontor, gang, gæstetoilet og køkken. Vi er ved at lave kælderen færdig, hvor vi har fået støbt gulv med 300mm iso og varme ordnet vægge i den ene del af kælderen hvor vi også har lagt klinker så den nye varmepumpe kunne komme ind den har vi lige fået installeret sidste uge, så nu har vi varme i gulvende:) Ovenover kælderen (Spisestuen) har vi fået lagt nye bjælker op, og vi er klar til at lægge gulvplader med render til fordeler-plader og gulvvarmeslange, vi har lige fået sat 2m skydeterrassedør i mod haven, samt at vælte vægen mellem spisestuen og tv-stuen, hvor vi har lagt en I-bjælke op i stedet, det store badeværelse er næsten gravet ud.
Kommentér på:
Landejendom 10
  •   23. jun 2012 Tak for jeres kommentare, jo tak det èr et stort projekt, men absolut dejligt projekt som passer til os, vi har dog hus og tag, så det er trods alt kun gulv, væg, loft, vinduer osv. før efter tegningen forklare vores planer, bortset fra fyr rummet som er skiftet ud med tanken om varmepumpe og solceller. Ja der kommer helt sikkert et album op vi elsker at tage billeder af alt vi gør og laver, men skal lige have tiden til det;) Jeg plejer på bilgalleri at skrive opdatering i profilen så man kan se den aktuelle status med datoer.

  • Signe K
    Signe K Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    nov 2011

    Følger: 3 Følgere: 2 Boliger: 1 Emner: 2 Svar: 47
      31. maj 2012 Velkommen til det ser utroligt spændende ud, glæder mig til at følge alt jeres hårde arbejde smiley kig forbi vi er også ved at renovere:)

Annonce