{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Lejlighed 2 vær, på 1 sal. 1989

3.059 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen bolig er oprettet og stemt ind. Opret din egen bolig

• Sabina •
Kvinde | 33 år | Oprettet: 28. nov 2009


Lejlighed 2 vær, på 1 sal.

Byggeår:
1989
Boligareal:
70 kvm hvoraf de 60 kvm er beboelse, de sidste 10 kvm er trappeopgang/entré. 5 kvm skur/opbevaringsrum.

2 værelses lejlighed.
Stue og køkken er kun delt af en halvmur, med godt plads.. Både til indbygnings-opvaskemaskine, og hvis man lystede af have stuen placeret i den anden ende kunne man sagtens lave en lille mini-bar/spiseplads.. :) Der er brune og meget grimme fliser både på badeværelse og i køkken, men jeg overvejer kraftigt at anskaffe mig noget flise-maling.. :)
Lille soveværelse med skab, til tøj som er fast i lejlighedehen.. I entré er der ligeledes skabe til husholdningsartikler og opbevaring.Her er et udemærket stort badeværelse med plads til både bad samt vaskemaskine og tørretumbler..
Beskrivelse
Lejlighed som jeg har fået tildelt af AAB-Struer da min gamle 52 kvm lejlighed skulle renoveres. Dejligt med det mere plads!

Det er med beliggenhed i et dejligt område, hvor her er alt! Skøn natur, mange legepladser tilhørende afdelingen, skoler, børnehaver og nemt til indkøbsmuligheder, fitness og udendørs fitness også... Her er kæmpe vaskeri, hvis man skulle få brug for det, og plads til det hele.. Inkl dyr.. :)

Selve området herude er bygget over tre etaper, hvoraf første er fra 87/88 anden som jeg bor i er fra 89 og det nyeste er fra 91.. :)
Bemærkninger
Der kommer plantegning af lejligheden så snart AAB-Struer's hjemmeside er oppe at køre igen.. :)

På forhånd undskyld hvis det er taget fra et par dårlige vinkler, men her er lidt trangt med et kæmpe-kamera! :P
Kommentér på:
Lejlighed 2 vær, på 1 sal.
x