{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.731 visninger | Oprettet:

Speciel maling til kælder? {{forumTopicSubject}}

Hej BG'er

Jeg skal have lavet kælderen om (indrettet den) og malet den så den er beboelig og tænkte derfor tilbage på et gammel råd om special luftbar maling til kældre.

Nogle der kan kaste lidt lys på dette og hvor nemt/tidskrævende er det selv at gøre kontra at få en til at hjælpe til det.. evt referencer vil blive modtaget med kyshånd.

Kommentarer på:  Speciel maling til kælder?
 • #1   14. jan Hej Karoline.

  Jeg er ikke ekspert på malingsområdet, men jeg har fundet den her artikel som forhåbenligt kan kaste lidt lys på sagen: https://www.bolius.dk/fugtige-kaeldervaegge-16756/.

  Kan den ikke det, vil jeg anbefale dig at kontakte www.malertilbud.dk . De plejer at vide den slags


 • #2   16. jan Godt råd fra Christoffer mht. maling

  Noget helt andet, du skal være lidt obs på om du officielt ønsker at bruge den til beboelse da du derved skal have den godkendt på BBR med div. krav til kælderens indretning.....det er ikke helt simpelt. Så du bør overveje bare at indrette det til brugsrum.....


 • David L
  David L Tilmeldt:
  feb 2018

  Følger: 1 Svar: 3
  #3   19. feb Hej Karoline
  Det er ikke maling jeg gør mest i, men jeg vil anbefale dig, hvis du kender nogen der ved noget på området at kontakte dem først, da det kan være et tricky område.
  Ellers kan du høre lidt fra dette her site: https://do-mo.dk/
  De er rigtig gode til sådan noget.
  Held og lykke


 • Nikolaj H
  Nikolaj H Tilmeldt:
  mar 2018

  Følger: 13 Svar: 4
  #4   21. mar Hej,

  Jeg vil helt klart også anbefale dig, at spørge til råds hos nogle, der har forstand på det. Jeg fik malet min kælder sidste år af https://www.malerfirmaetflemmingc.dk/, og har været helt vildt glad for deres flotte arbejde.
  Jeg er ikke helt sikker på hvilken slags maling de brugte, og har egentlig heller ikke den store forstand på det. Det var også derfor jeg valgte at gå med en professionel, da jeg er sikker på at der er blevet gjort det rigtige stykke arbejde.


Kommentér på:
Speciel maling til kælder?