Vær opmærksom på, når man modtager byggetilsyn:

Vær opmærksom på, når man modtager byggetilsyn:

7. dec 2022

Når byggetilsynet kommer på besøg, er det vigtigt, at du er forberedt. Du skal have styr på alle de dokumenter, som tilsynet vil bede om at se. Disse dokumenter kan være byggetegninger, tilladelser eller andre papirer, der vedrører dit boligbyggeri. Husk også at have styr på dine forsikringer og evt. garantier på dine huselementer. Byggetilsynet vil ofte tage et kig på installationerne i huset, så sørg for at have styr på el-, gas- og vandinstallationerne. Det er en god idé at have en liste klar over eventuelle problemer i huset, som du gerne vil have, at tilsynet skal se nærmere på. På den måde får du udnyttet deres besøg bedst muligt. Du kan med fordel tage et kig på Byggesagkyndig.nu, hvor du kan læse mere om byggetilsyn og hvad et byggetilsyn hos dem indebærer.

Formålet med, at de foretager et byggetilsyn er at sikre, at du får en tryg og rolig byggeperiode.

Byggetilsyn – hvornår skal det foretages, og hvem skal gøre det?

Byggetilsyn er en undersøgelse af bygningens tilstand, der skal sikre, at bygningen overholder de gældende love og regler. Byggetilsyn kan være et kommunalt tilsyn eller et privat tilsyn. Kommunale byggetilsyn foretages af kommunens tekniske forvaltning, og de private byggetilsyn foretages ofte af en rådgivende ingeniørvirksomhed.

Byggetilsynet skal sikre, at bygningen overholder de gældende love og regler om sikkerhed, sundhed og miljø. Byggetilsynet skal også sikre, at byggeriet opfylder de krav, der er stillet i tilladelsen til at opføre byggeriet.

Byggetilsynet består typisk af en inspektion af byggeriet samt en gennemgang af dokumentation for projektering og udførelse af byggeriet. På baggrund af inspektionen og dokumentationen udarbejder teknisk forvaltning eller rådgivende ingeniørvirksomheden en rapport med eventuelle anmærkninger eller påbud.

Hvis du gerne vil have et professionelt, uvildigt byggetilsyn, kan du med fordel kontakte Byggesagkyndig.nu.

Byggetilsyn – kan det betale sig?

Byggetilsyn er et tilbud, der kan være en fordel at benytte sig af, hvis man har brug for hjælp til at få styr på byggeriet. Det kan eksempelvis være, hvis man skal have lavet om i sit hus eller i sin lejlighed. Byggetilsynet kan også være en fordel, hvis man er i tvivl om noget i forbindelse med byggeriet.

Byggetilsyn – sådan undgår du problemer med dit byggeri

Byggetilsyn er et tilbud, der sikrer, at du overholder de gældende love og regler for byggeri. Det kan være en stor fordel at få et byggetilsyn, eftersom det kan sikre, at man undgår store problemer med byggeriet på længere sigt. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce