Vælg det rigtige spejl til badeværelset

Vælg det rigtige spejl til badeværelset

26. mar

Dette indhold er sponsoreret


Når du skal renovere dit badeværelse, så er det vigtigt, at du tager dig tiden til at finde det helt rigtige spejl dertil. Et spejl kan give et rum en rød tråd og skabe en sammenhæng og dybde, og det er derfor ikke et valg, som du burde tage uden at have lagt et par tanker bag. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du vælger dit kommende spejl til badeværelset. Mangler du mere inspiration, så kan du læse mere om den gode glarmester her. 

Hvor højt skal spejlet hænge? 

Når du skal finde dit kommende spejl, så er det vigtigt, at du tænker på, hvor højt spejlet skal hænge på din væg, for det er dette, som vil komme til at definere, hvor stort spejlet skal være, og hvilken facon, som det er muligt at have. En god regel er her, at den højeste i husstanden skal kunne se hele sit ansigt i spejlet. På denne måde har du taget højde for alle i familien. 

Hvilken form og størrelse skal spejlet have?

Efter du har besluttet dig for, hvor højt spejlet skal hænge, så er det her vigtigt, at du lægger tanker bag, hvilken størrelse og facon, som spejlet skal have. Her er det en god regel, at du først tænker på, om i er flere mennesker, som skal benytte spejlet på samme tid, og om der plads til, at dette er muligt. Skal der være plads til at flere mennesker kan se sig selv i spejlet, så er det bedst at lede efter et større rektangulært spejl.


Er det dog kun en person, som skal spejle sig, så kan du sagtens lede efter sjove faconer, som passer ind i dit hjem. 

Skal spejlet have integreret lys?

Mange moderne spejle kommer nu med integreret lys, som du kan skrue op og ned for med en app eller en fjernbetjening. Dette kan give en anden fornemmelse, når man er på badeværelset, og dette er også en mulighed, når du skal finde dit kommende spejl.


Her er det udelukkende din tanker omkring spejlets funktion, som du skal beslutte dig for, men mange forskellige glarmestre kan hjælpe dig med at finde et flot spejl til en god pris, hvor der er inkluderet integreret lys. Så kan du få det spejl, som du går og drømmer om.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x