Tre sommerprojekter til dig og din etageejendom

Tre sommerprojekter til dig og din etageejendom

29. jun 2020

 Dette indhold er sponsoreret 


Bor du inde i byen? Er du medbeboer i en etageejendom? Så ved du, at der er mange forskellige opgaver at tage sig af udover det praktiske i din egen lejlighed. Når hverdagen skruer bissen på, så er der mange praktiske opgaver, der bliver forsømt uge for uge. Her er det især baggården og opgangen i ejendommen, der går i glemmebogen, da man som beboer har tendens til at fokusere på sit eget. Men hvis du og andre i din ejendom tilbringer sommeren hjemme i år, så er det en unik mulighed for at få styr på nogle af de hængepartier i år. Med lidt koordination fra dig og dine medbeboere kan denne sommer blive sommeren, hvor i for alvor får styr på diverse projekter i og omkring ejendommen. I vil opleve, at ejendommen får et nyt liv, og at det er rarere at bo der. Her er tre gode sommerprojekter til dig og din etageejendom. 


Invester i en elevator

Hvis du bor i en ejendom, hvor dig og beboerne selv har råderet over ejendommen, så kan det bestemt anbefales at investere i en elevator til etageejendommen. På minelevator.dk kan du få elevatorer i etageejendomme i København. En elevator pris kan variere meget og koster alt mellem en og to millioner kroner at få installeret i en etageejendom. Priserne varierer alt efter, hvor stor ejendommen er, og om elevatoren skal være udvendig eller indvendig. Men selvom prisen virker stor, så kan en elevator bestemt være investeringen værd. I vil opleve, at jeres ejendom stiger mærkbart i værdi. Derudover forlænger elevatoren også den tid, du selv kan blive boende, da du ikke skal bekymre dig om en dag at blive for gammel til at komme op ad trapperne i ejendommen.


Få ryddet op i baggården

Et andet lettere job omkring ejendommen kan være at rydde op i baggården. En baggård kan være mange forskellige ting. Måske består din gård både af græsplæner og buske. I så fald kan i behandle det som en tur i haven, hvor græsset slås, ukrudt fjernes og buske bliver luget. Andre gårde består blot af beton eller asfalt, men i så fald er der stadig ofte ting, der kan laves. Tag et kig rundt i gården, og få fjernet ting, der ikke hører til. Pludselig vil i kunne nyde jeres gård i meget større udstrækning end før. 


Giv opgangen er kærlig tur

I nogle opgange har man folk ansat til denne opgave, men hvis ikke så giv opgangen en kærlig hånd. Trapperne og gulvet skal vaskes. Vinduerne i opgangen trænger også ofte til en tur. Sidst kan i tjekke vægge og andre overflader efter for skidt og snavs. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce