Tre gode råd til indretning af hjemmet med børn

Tre gode råd til indretning af hjemmet med børn

27. feb

Dette indhold er sponseret 

Når man lige er blevet forældre, er det en masse ting, som falder ind først. En af disse ting er ikke indretningen af hjemmet - for hvordan indretter man bedst muligt sit hjem, så ens nyfødte barn er sikkert, når den skal til at bevæge sig rundt på egen hånd i hjemmet. Det er svært, og der er ikke en opskrift på det perfekt hjem, da alle hjem er individuelle. Det bedste råd, du kan få når det kommer til at indrette dit hjem - uanset hvilket slags hjem det er - er det at følge dit eget hjerte. Brug artikler som denne til at finde inspiration og få gode ideer, men altid præg dem i din egen retning - det bliver du gladest for i længden. 

Filtre kan beskytte og nydelliggøre hjemmet

Når det kommer til at indrette et hjem med et lille barn, er sikkerhed tit en af de ting, som er sværest at gøre pæne. Sikkerhedslåger og andet er ofte grimme og ødelægger æstetikken i hjemmet, men det behøver heldigvis ikke altid at være sådan. Mange hjem har radiotorer med skarpe kanter eller andet hårdt inventar, som man sjældent har kontakt med, men stadig kan være til gene for barnet. Derfor kan filtre bruges som radiatorskjuler på en effektiv og stadig pæn vis. 

Opbevaringsplads bliver hurtigt en mangelvare 

Legetøj over alt. Det er måske ikke en virkelig, du lever i nu, men det kan ikke undgås som forældre. Opbevaringsplads, specielt til barnet, er ofte en mangelvare. Det skyldes tit fordi man ikke fra start fik etableret en god måde at sortere og opbevare alt legetøjet og inventaret på. Det er her man skal være kreativ og udnytte det rum man har. Anskaffe sig sofaer og andet møblement, som har opbevarings kvaliteter i sig, samtidig med at de er pæne. Det er svært, og det kræver at man leder og er kreativt samtidig. Dog vil i den anden ende være til at gøre hjemmet mere overskueligt. 


Gør det sjovt 

Det er vigtigt, at processen er sjov. Det skal være sjovt og givende at indrette sit hjem. Derudover er overskriften af dobbeltbetydning. Vær ikke bange for at gøre dit hjem humoristisk og sjovt. Det er også en måde at give hjemmet personlighed og fremvise jeres form for skæve væremåde på. Vigtigst af alt - så lyt til hjertet når i indretter jeres hjem. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x