Tre gode råd til boligindretning i 2020

Tre gode råd til boligindretning i 2020

11. jul 2019
Hvis man er på udkig efter boligtrends for det kommende år, så er der en hel del ting man skal lægge mærke til. Boligindretningen er nærmest blevet en kunstform, og derfor ligger mange også tid og kræfter i at få boligen til at følge tidens trends. I 2020 kommer der også en del trends og idéer, der er værd at tage et kig på, hvis man gerne vil have den ultimative indretning af sin bolig. Det kræver dog også sommetider en del penge, hvis man hele tiden vil følge de seneste nye trends indenfor boligindretning. Er man heldig, så kan man ramme jackpotten på Rød25, og score lidt ekstra lommepenge til indretningen af sin bolig. 

Bæredygtighed, Bæredygtighed, Bæredygtighed
Hvis der er et specifikt tema, der har været gennemgående de sidste mange år, bliver det i 2020 og sandsynligvis lang tid ud i fremtiden, så er det bæredygtighed. Kunsten at skabe et bæredygtigt hjem er smeltet sammen med klimakampen, og det er stadigt en tendens der er stødt stigende. Hvis man derfor vil være med på de seneste trends indenfor boligindretning, så skal man sikre sig at de møbler og andre ting, der er i boligens rum er lavet af bæredygtige materialer og er klimavenlige. Bæredygtighed er et nemt tema for boligindretningen, da det kan være dybt forankret i alt interiør i boligen. Pludselig kan spisebordet og håndklæder have ting tilfælles - nemlig at de er bæredygtig.

Pastel er tilbage i et opsigtsvækkende comeback
Der var engang, hvor alle skulle have pastelfarvet interiør i deres bolig. Den trend er på vej tilbage. Pastelfarvene har nemlig gjort et opsigtsvækkende comeback i mange dagligstuer, køkkener og badeværelser i det danske land. Hvis man derfor skal indrette sin bolig, så kan man overveje at adapte til pastelfarvernes populære spektrum, og på den måde skabe sig et lyst hjem. Det fede ved pastelfarver er, at de er fleksible og kan gå med selv de mest klassiske tunge træmøbler. Farverne kan også bruges flittigt i alle rum fra køkkenskabe til puder i dagligstuen og er derfor nemme at have med at gøre, når man indretter sin bolig. 

Det minimalistiske holder stadigvæk
Hvis bæredygtighed er tidens største trend, så er de minimalistiske tendenser i boligindretningen nummer to. Stilen der fokuserer på det æstetiske, det essentielle og det bevidste er en af de mest populære stile boligindretning. Det handler om at skabe så flot et rum, med så få remedier som overhovedet muligt. De minimalistiske udtryk i boligindretningen skinner stadig igennem hos de fleste bolighuse og er helt sikkert en retning, der stadig holder, når man skal indrette en bolig. Det er nemt at gøre et minimalistisk hjem rigtig pænt med selv meget lidt interiør. Derudover er det super overskueligt, da mange bolighuse specifikt producerer møbler i denne stil. Det handler om praktisk talt om enkelthed i boligen og den klassiske filosofi om, at hvis ens hjem er i balance, gælder det samme for ens krop og sind. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x