Træplader til indretning af boligen – en smart løsning

Træplader til indretning af boligen – en smart løsning

26. mar 2018

Står du og skal flytte og skal til at kigge efter nye skrivebordsplader, hylder og mange andre forskellige møbler. Så kan det være en fordel, hvis du altså har skruet tommelfingrene ordentligt på, at bestille træplader, som du selv kan skære til efter behov, mål og til netop det møbel du skal lave. Det er nemlig en billigere løsning, end hvis du vælger at gå i de dyre bolighuse, også er det tilfredsstillende at lave sine egne træmøbler. Det er altså bare noget charme over gør-det-selv.


Find på de rigtige smarte løsninger og udnyt pladsen

Har du ikke så meget plads til rådighed, så skal man finde på smarte opbevaringsløsninger, for at få plads til alle sine ting, og her kan du virkelig være kreativ med træplader, som du kan bygge reoler, opbevaringskasser og meget mere af. Reoler kan du også adskille rum med, hvis du skal have stue og køkken i samme rum, eller hvis du har soveværelse og stue i samme rum. Du kan samle inspiration på Google, ved at søge i deres billeder her, for at få idéer til hvordan du f.eks. kan lave smarte reoler ud af træpladerne.


Gå på indkøb på nettet

Der er mange steder på nettet man kan købe sine træplader, og det er til rigtigt mange forskellige priser. Du kan f.eks. hos MIFApladen.dk bestille træplader i 8 forskellige træsorter i et hav af forskellige mål og størrelser. Her har du faktisk også mulighed for at bestille træplader på specialmål, med oliebehandling og forskellige kantprofiler.


Få styr på indretningen af alle dine rum

For at skabe harmoni i dit hjem, er det vigtig at få styr på indretningen af alle dine rum. Selvom du måske ikke er en ekspert i indretning, så kan du altid samle inspiration på nettet eller på Instagram, hvor rigtigt mange forskellige personer ligger billeder op af boligindretning rund omkring i hele verden. Prøv selv at søge på Instagram og boligindretning her. Måske du kan finde en idé eller to til netop din indretning?


Tag på opdagelse i de forskellige bolighuse

Du kan også samle inspiration til indretningen i de forskellige bolighuse som f.eks. idémøbler, for at få andre idéer til indretningen. I disse bolighuse er der ofte indrettet smarte boligopstillinger med møbler og ”nips ting”, for at få det til at se smart ud. Dog kan sådanne nogle nips ting ofte være ret dyre, og man kan komme til at bruge mange penge, hvis man ikke passer på. Derfor kan det også være en god idé at tage i genbrugsbutikker, da du her kan finde flotte ting til indretningen og spare penge på budgettet.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce