Total-løsninger inden for Ejendomsservice i København ...

Total-løsninger inden for Ejendomsservice i København ...

27. nov 2018

Ejer man en ejendom med mange lejemål eller en virksomhed med et større kontorareal, er det oplagt at gøre brug af ejendomsservice. Med en sådan service slipper man for at tænke på alt det praktiske omkring rengøring. Med en fast aftale om daglig eller ugentlig rengøring er man sikker på, at alle arealer altid fremstår rene og pæne. Ejendomsservice udføres af professionelle rengøringsfolk og man er derfor altid sikker på, at rengøringen udføres ordentligt og at der bliver sørget for at støvsugeren og kluden kommer rundt i alle hjørner og kanter. Derudover kan du være sikker på, at arbejdet udføres både hurtigt og effektivt.


Slip for strid omkring trappevask i din boligejendom


Er man ejer af et større kompleks af lejeboliger, er det en rigtig praktisk og nem løsning at investere i ejendomsservice. Nogle steder går trappevask og vinduespudsning på skift mellem lejerne i en ejendom. Men en sådan løsning er ikke altid lige så nem i praksis som i teorien. En sådan aftale bunder ofte i mundtlige aftaler og et tillidsforhold mellem beboerne. Men mange beboere kommer ikke deres naboer særligt meget ved.
Følelsen af forpligtelse over for hinanden i en ejendom er derfor ofte ikke særlig stor og det er nemt at komme til, enten bevidst eller ubevidst, at glemme at tage trappevasken. Derudover er incitamentet for at gøre arbejdet ordentligt måske heller ikke så stor. Hvis først én beboer har sjusket, kommet man hurtigt ind i en ond spiral, hvor de øvrige beboere ikke kan se ideen i at bruge tid på grundig rengøring, når andre ikke gør det.


Ejendomsservice sørger for, at din boligejendom fremstår pæn


 Ved at investere i rengøring fra et professionelt ejendomsservice firma, slipper man for strid mellem lejere og man er samtidig sikker på, at der ikke bliver sjusket med rengøringen. Hvis man har en ejendom med stor udskiftning af lejere, er det især vigtigt at ejendommen fremstår pæn.
I dette tilfælde vil man nemlig ofte skulle holde fremvisning. Hvis man gerne vil have udlejet sine lejligheder, er det vigtigt at førstehåndsindtrykket er i orden. Investerer man derfor i professionel rengøring, kan ens ejendom altid fremstå pæn og ren til mulige kommende beboere. Samtidig fremstår man som udlejer også som en, der har styr på tingene.


Mød ind på en ren arbejdsplads – hver dag


Har man en virksomhed med kontorareal, har man også behov for jævnlig rengøring. Ved at investere i ejendomsservice slipper man for at tænke på fyldte skraldespande og nullermænd i hjørnerne. Fokus og energi kan i stedet bruges på arbejdet og de vigtige opgaver. En fordel ved at hyre professionel hjælp til rengøring er også, at der tit tilbydes fleksible ordninger i forhold til, hvad tid på dagen man ønsker rengøring.
Det kan dermed klares tidligt om morgenen eller sent om eftermiddagen, uden for medarbejderes arbejdstid i virksomheden. På den måde undgår man at blive forstyrret midt i arbejdet samtidig med, at man kan være sikker på at møde ind på en ren arbejdsplads hver dag. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce