Tips og tricks til en mere personlig boligindretning

Tips og tricks til en mere personlig boligindretning

17. maj

Der findes mange smukke hjem rundt omkring i det Danske land, men også utroligt mange hjem der ligner hinanden rigtig meget. Nogle gange kan det ligefrem være svært at kende forskel, og selvom man gerne vil have et smukt hjem, er det også dejligt med et personligt hjem. Et hjem med karisma så at sige. Det burde ikke umiddelbart være så svært, for det handler bare om, at du skal indrette dig, så dit hjem passer til netop dig. Det er dog alligevel ikke helt nemt – det kræver nemlig mod at skille sig ud fra mængden. Også når det gælder boligindretning. Læs med her og få tips og tricks til, hvor du kan starte.

Unika møbler 

Et rigtig godt sted at starte er med de store, basale møbler. Møbler der gør indtryk i rummet. Køb for eksempel et smukt plankebord eg med et rustikt udtryk, der gør det tydeligt, at det er lavet fra bunden af dygtige håndværkere og ikke blot er masseproduceret. Det er spisebordet, der samler familien eller vennerne, og netop derfor er det oplagt at købe et spisebord med masser af sjæl. Du kan også overveje at starte med et møbel såsom lænestolen. Er det eksempelvis nu, at lænestolen fra din mormors hjem igen kan finde en plads i hjemmets hjerte frem for på loftet? Eller skal du måske på genbrugsjagt efter en smuk lædersofa med charmerende præg af tidens tand? 

Den røde tråd 

En anden idé er at køre en rød tråd gennem hjemmets indretning, som tager afsæt i din store hobby, ting knyttet til din opvækst eller bare en form for tema, du synes er sjovt eller interessant. En rød tråd som kun er din – og som i princippet kan tage alle farver, det skulle være. Det kan være din halvstore samling af delfin figurer fra Asien eller gamle filmplakater fra provinsbiografen i din hjemby. Der er mange muligheder for at sætte et lidt skævt og unikt præg på din indretning denne vej igennem. 

Hav mod på det grimme

Et råd delvist i forlængelse heraf – alt efter din holdning til dine delfin figurer selvfølgelig – er, at det er vigtigt at turde at vælge ‘det grimme’ til engang imellem. Det hele behøver ikke altid være lige og lækkert. Stringens er fint, men der skal også være plads til det, der falder uden for fra tid til anden. Eksempelvis børnenes mange tegninger og kunstværker, eller måske endda et kunstværk du selv har lavet. Det kræver selvfølgelig stort mod, men på den anden side er det jo dit hjem, og det er dig der bestemmer, hvordan det skal se ud.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x