Tips og tricks: Gør hjemmet klar til forår og sommer

Tips og tricks: Gør hjemmet klar til forår og sommer

27. dec 2018

Solen, den blå himmel og de lune temperaturer er begyndt at banke på døren. Snart kan vi igen bevæge os ud på terrassen med et glas koldt hvidvin og nyde, at solen varmer vores kinder. For at kunne nyde sommeren og foråret, kræver det den rette indretning, både ude og inde. Det kræver en terrasse eller altan, hvor du får mulighed for at nyde solens stråler, mens du læser en god bog. Der skal være hygge, god stemning og atmosfære, så vi kan motiveres til at bruge tiden udenfor, fremfor foran skærmen indenfor. Denne artikel vil give dig tips og tricks til, hvordan du kan gøre din boligindretning klar til foråret og sommeren, og skaber en dejlig, frisk stemning.


Få det grønne indenfor

Lige nu er der stadig køligt udenfor. Derfor kan det være en god idé at starte med at få foråret ind i hjemmet. Tage forskud på glæderne. Det kan være i form af grønne planter og blomster. Det afslappende udendørsliv kan hurtigt komme indenfor, blot med et par planter. Grønne planter pryder og skaber en hyggelig stemning, samtidig med at du får farver ind i hjemmet. Dette kan du udvide ved at få gjort din bolig forårsklar med smukke buketter. Med smukke vaser fra Lyngby Porcelæn eller Royal Copenhagen, fyldt med forårsblomster som Ranukler, Anemoner, Perlehyacinter, Hornvioler og Hortensia. En anden måde at få foråret indenfor er at hylde påsken med grene fyldt med grønne knopper, som du pryder med Royal Copenhagens smukke påskeæg i alverdens størrelser, som kan købes hos erling-christensen.dk.


Frem med udendørsmøbler

Hos Erling Christensen møbler er der også et væld af møbler til terrassen. Med en lækker loungestemning, er der altid en anledning til at hygge på terrassen. Her kan et godt sted også være at få det grønne frem i form af palmer og store eksotiske planter i smukke potter. Det kan også være i form af en hyggelig hængesofa, hvor I kan slængre jer i varmen. Med skønne, hyggelige havestole, haveborde og parasol skabes en hyggelig stemning. Dette kræver også smukke puder og tæpper, så I kan blive siddende udenfor i de smukke, danske og lune sommernætter. Havemøbler som en sækkestol og solvogn gør også, at du kan ligge og nyde solen med en god bog, og måske en markise skal dække terrassen mens solen er skarpest?


Det er vigtigt at skabe den rette stemning i dit hjem. Læser du mere i diverse boligmagasiner, kan du få et hav af inspiration og ideer til din indretning både ude og inde. Det er vigtigt at følge sæsonerne og skabe en god stemning året rundt. Under foråret og sommeren bruger vi det meste af vores fritid udenfor. Det kræver de rette møbler, blomster og planter, om det er en stor have, som du skal indrette, eller en lille altan i byen. Vores krop og sind kræver solens lys og energi, så det er med at komme ud og nyde det, så snart det er muligt.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg