Studierabat på boligen

Studierabat på boligen

15. jun

Dette er sponsoreret indhold

I Danmark er boligmarkedet for øjeblikket rigtig presset. Det er lejers marked, og selvom der konstant bliver bygget i alle byer, er der ikke altid plads til alle inde i byen. Specielt hvis man er studerende på et stramt budget, kan det at finde en bolig være en nærmest umulig opgave. Det må ikke overstige et bestemt beløb, hvis SU’en skal række og der skal samtidig også være penge til mad og fornøjelser, så tilværelsen ikke bliver al for sur. Der findes en del forskellige studieordninger for boliger til studerende i Danmark, men desværre er der ikke boliger til alle i de store studiebyer. F.eks. er der kun en studiebolig til hver femte studerende i København, hvilket presser boligmarkedet yderligere. Online studierabatter kan derfor være en måde at spare penge på, så der kan findes ekstra penge i budgettet. Mange søger f.eks. på “studierabat soveværelset” for at finde billigt interiør hertil. Der er en del forskellige måder, hvor på studerende i Danmark kan finde en bolig og spare penge i budgettet - og i artiklen her, hjælper vi med at finde hoved og hale i boligmarkedet for studerende i Danmark. Læs med og bliv klogere på dine muligheder for at finde en bolig, du gerne vil flytte ind i som studerende. 

Find kollegierne i studiebyerne

Det mest oplagte er at lede efter kollegieværelser i Danmark, som man finder attraktive. Der er flere danske databaser og studieordninger, der forbinder studerende med kollegier i Danmark, så måske er dette et sted at starte. Der er dog oftest en ret lang ventetid på de forskellige kollegier i Danmark hvilket betyder, at nogle skal ud på det private marked. Det kan nemlig være svært at finde studierabat til boligen.

Det private marked er svært, men ikke umuligt


Der findes også lejeboliger på det private marked, og her er det måske også en mulighed at lede. Flere online platforme er nemlig begyndt at tilbyde studerende at finde en bolig, hvilket kan være en fordel på et presset boligmarked. Det er dog stadig en god idé at væbne sig med tålmodighed, hvis man gerne vil have en fed lejlighed med en fed beliggenhed, da det kan tage langt tid at finde i de store byer. Det kan være dyrere end kollegier.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 15. jun
NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 2. jun
x