Spar penge på at renovere stuen

Spar penge på at renovere stuen

28. jun 2020

Dette indhold er sponsoreret

Når man er en større familie, hvor der skal være plads til alle i stuen, så der rigtig kan familie hygges kan det blive en dyr affære. Økonomien hos en familie kan være stram i forvejen, hvor der måske skal købes nye fodboldstøvler og ridetøj i tide og utide. Et simpelt godt råd, som ikke har noget med renovationen af stuen at gøre, er at bruge tilbudsfester som Black Friday til at handle udstyr. Her er det muligt at spar penge på rideudstyr og meget andet til hverdagens strabadser.


Læs videre i artiklen for at få tre gode råd til hvordan man netop kan gøre sin renovering af stuen billigere, så man har råd til at det andet i hverdagen. 

Lav renoveringerne selv 

Når det kommer til at skulle spare penge, så er det altid billigere at gøre det selv. Det at skulle betale en masse penge for at få andre til at gøre det kan gøre hele projektet en del dyrere. Det har også sine fordele, at få professionelle til at gøre det, men når det kommer til at spare penge - er det bedst at gøre selv. 


En vigtig ting inden man begynder at gøre det selv er at undersøge hvad der skal til og lægge en plan. Hvad skal der handles? Hvordan skal det gøres? Hvor lang tid tager det? Tag tid til at undersøge tingene, og vær derfor skudsikker på processen - på den måde mindskes chancen for at det går galt. 



Køb møblerne second hand 

En anden ting som kan være med til at spare penge er at købe møbler og andet second hand. Ved at købe ting second hand og i genbrugsbutikker kan man ofte få tingene meget billigere end hvis man skulle købe nyt. Her kan man med fordel bruge nettet og de mange handelssider til at finde præcis det man gerne vil have og få den bedste handel. 


En anden fordel ved dette er at man ofte gør hjemmet mere personligt, da second hand møbler ofte har en anden vibe og mere personlig stil. 


Husk at købe energivenligt 

En ting, som man ofte glemmer når man renoverer og forsøger at gøre det billigt er at sikre energivenligheden. Ved at lave energivenlige renovationer kan man nemlig få energitilskud, som hjælper lidt på hele projektets pris, samtidig med at man over tid vil kunne mærke på elregningen og varmeregningen at man har købt energivenligt. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce