Sommerferie 2020: Turen går til Italien

Sommerferie 2020: Turen går til Italien

6. jul 2019

Dette indhold er sponsoreret

Italien er et af de skønneste lande i Europa, hvor du kan tage på ferie. Det er stedet, hvor der er sol, vand, lækker mad, vin og ikke mindst både plads til afslapning, kunst og kultur. Derfor skal du tage til Italien på din næste sommerferie. Med denne artikel giver vi dig tre forskellige regioner, så du kan finde det sted, hvor du vil leje en feriebolig i Italien.


En tur til Toscana

Tager du til Toscana skal du gå all in på vin, mad og kultur. Essensen af denne region. Det er her kunsten er fra, det er her maden er fra, og det er her, vi elsker, at vores vin er fra. Det er et smukt stykke af Italien. Find en skøn feriebolig i en lille by. Gerne en med en pool, så I får mulighed for at køle ned. Kør også gerne ned til ferieboligen fra Danmark, eller lej en bil hernede, så du får mulighed for at køre rundt. Toscana handler nemlig om spændende dagsture. Du kan tage en tur på vinsmagning, og køre fra gård til gård (dog skal chaufføren huske ikke at smage). Du kunne tage til Chianti eller Montalcino. Du kan også tage forbi en smuk olivenlund. Sidst men ikke mindst består Toscana af fantastiske byer. Det gælder eksempelvis kunstens mekka Firenze, hvor du vil kunne møde alt det, vi elsker Italien for. Du kan også tage til Siena, Pisa, Lucca eller hyggelige Arezzo.


En tur til Piemonte

Piemonte ligger i det nordlige Italien, så her kan du også forvente et mere mildt klima. Det er til gengæld stedet, hvor fokus er på chokolade, vin, trøfler og meget mere. Faktisk er både Nutella og Ferrero Rocher her fra - og hvem elsker ikke det? Det er også her vinene Barolo, Barbaresco og Barbera er fra, og også den Asti, vi kender som en lækker, frisk dessertvin eller aperitif i Danmark. Piemonte er en fantastisk destination for din indre Feinschmecker.

 

En tur til Campania

Er du i stedet til sol, varme og sandstrande, så skal du til Campania i det sydlige Italien. Nærmere betegnet skal du en tur til Amalfikysten, som er et helt uforglemmeligt sted. Her er der hvide sandstrande, klipper og et smukt landskab. Her er der enorme citroner, Limoncello, og fyldige tomater med mozzarella i lange baner. Det er også i denne region, hvor byen Napoli ligger. Napoli som er her, pizzaen blev opfundet, og her hvor pizzaen er allerbedst. Det er et fantastisk område, hvor du kan finde en fin og hyggelig feriebolig. Lej gerne en bil, så du kan køre afsted langs kystens små og mærkelige veje. Det er en ideel destination, hvis ferien skal indeholde romantik og hygge. Du finder også det smukkeste landskab, og tager du på en tur, kan du køre til den aktive vulkan Vesuv, og du kan også køre til den historiske by Pompeji, som i år 79 blev ødelagt af vulkanen, og som i dag er en spændende ruin at besøge.

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x