Sommer 2019: sådan giver du din terrasse et løft

Sommer 2019: sådan giver du din terrasse et løft

30. apr 2019
Vi husker alle sommeren 2018 som en af de varmeste i mands minde. For mange af os er det den varmeste sommer, vi nogensinde har oplevet. Varmen blev ved og ved. Vi så lidt på det som en engangsforestilling. Det ville være mærkeligt, hvis det blev ved. Hvis det kunne gentage sig igen i 2019. Til gengæld slog sommeren 2019 varmerekorder over nærmest hele Europa. Herhjemme i Danmark har vi i år også mødt varme over de 30 grader. Vi har også oplevet de lidt for varme nætter. Sidste år tænkte vi måske, at vores terrasse ikke behøvede noget unødvendigt løft - vi ville jo ikke komme til at bruge så meget tid i haven, som vi gjorde i 2018 - så hvorfor bruge unødvendige penge på en terrasse? Til gengæld er vi i 2019 endt med at bruge rigtig mange timer udenfor, om det er på altanen, i gårdhaven, parken, stranden eller den der terrasse med de gamle møbler. Derfor kan mange godt blive enige om, at det er tid til at investere i en lækker og hyggelig terrasse. Med udgangspunkt nyeste bolig trends kommer der her to forskellige med inspiration til, hvordan din terrasse kan få et moderne løft. 

Tilbage til naturen med bambusromantik
Bambus er et af de største trends inden for møbler i 2019.  Det gælder både møbler til indendørs brug som til udenfor. Bambus har et unikt udtryk som passer perfekt ind i den danske hygge og minimalisme. Det er af en let, lys og naturlig farve. Det er af næsten rene linjer. Det indbyder til ren afslapning, hygge og ikke mindst komfort. Bambusmøbler kan komme i forskellige former. Det kan være en lækker daybed pyntet med puder. Det kan være en lille bænk eller et helt loungesæt med tilhørende bord. Måske endda nogle solsenge. Alt dette passer rigtigt godt ind i den skandinaviske minimalisme. Samtidig har det mulighed for at tage os tilbage til sydens sol og sydlandske stemning; romantik og eksotiske fornemmelser. På den måde kan en tur på terrassen føles som en ferie i Sydfrankrig. Helt perfekt til de lange sommernætter herhjemme, hvor der er lys i lanternerne. 

Det kølige og eksklusive skandinaviske udtryk
Minimalisme kommer i mange udtryk, former og farver. Til gengæld er det noget vi nyder rigtig meget af. Noget som er meget klassisk skandinavisk minimalisme er de helt lige og linjer gerne med sorte, hvide eller grå farver. Det er kølige og simple udtryk som til gengæld stadig bringer hygge frem. Samtidig er disse møbler ofte lavet af hårdføre materialer. Disse materialer er nogle, som sagtens kan klare en vinter udenfor. Derfor er der ikke særligt meget vedligeholdelse forbundet med dem. Af den årsag kan du også nyde en kop varm kaffe udenfor en helt sprød og frisk vintermorgen. Til sådanne møbler kan du blot tilføje lidt hygge i form af god belysning, lanterner eller måske endda stearinlys. Med lidt krukker med blomster på terrassen sikrer du dig liv og farver blandt den rene og kølige minimalisme.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce