Slip for vedligeholdelse med plastvinduer

Slip for vedligeholdelse med plastvinduer

16. feb 2019

Vinduer med ramme og karm af kunststoffer er nogle helt nye typer af vinduer på det danske marked. Plastvinduer har ikke fyldt ligeså meget på det danske marked, som det for eksempel har gjort i vores naboland. I Tyskland er markedsandelen cirka 70 procent. Særligt er vinduerne populære, hvis man drager endnu længere sydpå. Vinduerne udmærker sig ved ikke at skulle vedligeholdes i samme grad som almindelige trævinduer. Dermed ikke sagt, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Plastvinduer i kvalitet er en realitet. De fremstilles ligesom energitermoruder med to eller tre lag glas på samme måde som langt de fleste andre moderne vinduer.


Plastvinduer der ingen vedligeholdelse kræver

Hvis du overvejer at skifte dine vinduer ud med plastvinduer, kan du benytte dig Jydsk Vindueskompagni. Du kan læse mere om dem på www.jvk.dk. Hvis du vælger et plastvindue i materialet pvc fra Jydsk Vindueskompagni, vil du oplevet et vindue, der er ekstremt modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Det vil aldrig skulle males hverken indvendigt eller udvendigt, da det er fremstillet af plast og ikke træ. Hvis du vælger plastvinduer, sparer du derfor både penge på maling, men også på bekymringen om at du skal huske at pleje og male vinduerne.   

De moderne kvalitetsvinduer af plast er til at komme til for penge. De fås til gode priser og med slanke profiler, derfor minder de meget om de klassiske trævinduer. Hvis du går med en forestilling om, at plastvinduer er store og klodsede, så tager du heldigvis fejl. Det er nemlig ikke tilfældet længere.


Vinduer der passer til dine ønsker

Hos Jydsk Vindueskompagni kan du få designet dine vinduer, så de passer nøjagtigt til dine ønsker og krav. Det gælder alt fra størrelse, udseende og funktionalitet. Det først skridt på vejen til få udskiftet dine nuværende vinduer med plastvinduer er, at du vælger, hvilken type vindue du ønsker. Derefter tilpasses det valgte vinduesdesign med din mål, materialevalg, farve og meget mere. Hvis du ikke finder, det du havde i tankerne, er du altid velkommen til at spørge virksomheden til råds. Her vil eksperter hjælpe dig med rådgivning, så du får præcis de vinduer, du ønsker i din bolig.


Syv gode ting at vide om plastvinduer

  • Plastvinduerne er udført i et isolerende materiale og bliver derfor ikke kolde. Det betyder, at du sjældent vil opleve problemer med kondens. Profilerne vil derfor ikke blive angrebet af råd og svamp.

  • Ved at vælge UV-modstandsdygtigt PVC opnår du vinduer, der holder sig flotte år efter år. De vil hverken blegne eller mørne.

  • Plastvinduer holder utrolig længe. Faktisk holder de så længe, at hvis du én gang har skiftet dine vinduer, slipper du for nogensinde at skulle gøre det igen.

  • Profilerne indeholder ikke tungmetaller. Desuden genanvendes alt restmateriale til nye vinduer, hvilken har en positiv effekt på miljøet.

  • Plastvinduer er gode at have i tilfælde af brand. Plastvinduerne er selvslukkende og brænder ikke ved egen flamme, hvilket gør dem til en meget sikker flugtvej.

  • Et plastvindue i PVC med profil fra Jydsk Vindueskompagni har en ligeså god isoleringsevne som vinduer af træ.

  • Priserne på plastvinduer er cirka de samme som træ-alu vinduer. Dog er de mere modstandsdygtige og kræver mindre vedligeholdelse.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x