Skal du til at flytte ind et nyt sted? Her er vores be...

Skal du til at flytte ind et nyt sted? Her er vores be...

18. dec 2020

Hvis man har prøvet at flytte før i sit liv, så ved man nok godt, at det er en proces der kræver tid, kræfter og penge. Hvis man for eksempel skal flytte i lejlighed, skal man typisk betale både depositum og forudbetalt leje og hvis man har købt et hus, betaler man oftest også mange penge for både boligen men også andre omkostninger. Dertil skal man have møbler og installeret forskellige andre ting for at kunne komme helt på plads, så tips og tricks til at spare penge er med sikkerhed kærkomne. Derfor kan du læse med i denne artikel for at få råd og vejledning til en forhåbentligt billigere flytteprocess. 

Vand, varme og el 

Når man flytter ind et nyt sted, kan vilkårene i forbindelse med forbrug variere meget. Dette gør sig særligt gældende, hvis man flytter i lejlighed. Nogle, men langtfra de færreste lejeaftaler, omfatter alt forbrug i lejeudgiften. Normalvis står lejeren dog selv for at betale blandt andet vand og/eller i særdeleshed el på egen hånd. Derfor skal man også selv tilmelde sig hos en el-udbyder og dette er også tilfældet, hvis man flytter i et hus. Hertil kan du benytte dig af Elberegner.dk og finde ud af hvilken el-udbyder, der passer bedst til dine behov og din økonomi.

Møbler og indretning

Hvis du er heldig og ikke skalerer hverken for meget op eller ned på kvadratmeterne i din nye bolig, så kan du med stor sandsynlighed medbringe nogle af de møbler, som du allerede ejer. Hvis du dog alligevel får brug for nye eller andre møbler for at komme ordentligt på plads, bør du ikke fare ud i den første og bedst boligforretning med det samme. Mange mennesker står nemlig med og sælger deres brugte møbler. Årsagerne kan være forskellige, for måske de lige som duig står foran flytning eller så har de ikke plads eller lyst til at beholde deres typiske velholdte møbler. På mange online marketplaces eller brugtvaretjenester kan du finde gode og brugbare møbler uden at grave alt for dybt i lommerne. 

Vær bevidst om dit forbrug

Ikke blot i forbindelse med en flytning, men også gennem livet bør man være bevidst om og opmærksom på sit forbrug. Dette kan man gøre ved at holde regnskab, gemme sine kvittering og gennemse sine kontoudtog. Heriblandt vil man med sikkerhed kunne se og udpege nødvendige såvel som unødvendige køb. Dette overblik kan bevirke, at  du blandt i forbindelse med flytning ikke bare køber og handler hovedløst ind, men begynder at tænke på, hvad der rent faktisk er brug for i det nye hjem. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x