Skab et samlingspunkt i hjemmet

Skab et samlingspunkt i hjemmet

24. jan 2019

I Danmark lever vi i dag i en verden, hvor digitaliseringen fortsat er et stigende fænomen. Den udvikling har medført en øget efterspørgsel på at have noget at samles om for en stund – et rum hvor der er rum til nærvær. Det kan være noget så simpelt som at samles om spisebordet til aftensmaden og opleve glæden ved at være sammen. Netop det fysiske miljø omkring spisebordet er danskernes foretrukne samlingspunkt. Synes du ikke, at jeres spisestue har det der skal til for at skabe et samlingspunkt, så find inspiration hos Naturplank. Hos Naturplank kan du finde et hav af stilrene plankeborde og møbler med et gedigent håndværk, der er forankret i urokkelig funktionalitet.


Scenen for livets mindeværdige højdepunkter

Det er med god grund, at det populære plankebord har fundet sig til rette i danskernes bevidsthed. Et plankebord forener form og funktion. Hos de fleste plankeborde får du et bord, hvor det rustikke og naturlige look går hånd i hånd, og lige nøjagtig det bidrager til plankebordets popularitet. Når du køber et plankebord, får du mere et blot et bord. Du får et møbel, der med tiden kun bliver smukkere at se på. Det er et møbel med så god en holdbarhed, at det vil kunne gives videre i arv. På den måde kan alle minderne, der er skabt omkring bordet, leve videre i mange generationer.


Et plankebord er et kompleks køb, som man gerne vil glædes over i mange år. Hos Naturplan er du sikker på at få et produkt i allerhøjeste kvalitet. Den mindre virksomhed har specialiseret sig i kvalitetsprodukter i forskellige træsorter. Derfor kan de give dig muligheden for at optimere dit gæsteunivers med et nyt plankebord, hvor du selv er aktiv i skabelsesprocessen. Naturplank er stedet, hvor drømmen om det perfekte plankebord går i opfyldelse. Ofte kan de fleste drømme lade sig gøre, da virksomheden har tålmodigheden, fagkundskaben til træ og dens beskaffenhed. Drivkraften til deres arbejde findes i de kreative udfordringer, som du kommer med, når du præsenterer din drøm om et plankebord.


Få et unikt møbel

Ethvert hjem kan rumme et plankebord i naturtræ. Du skal bare finde det, du synes passer bedst ind i dit hjems rammer.

Når du investerer i et plankebord, er du garanteret et unikt møbel. Plankerne, der anvendes til bordene, bliver savet ud af træstammer, og deres udseende afhænger af, hvor fra stammen de kommer. Det betyder, at selvom dit bord måske ligner naboens, fordi det er fremstillet af samme træsort, så kan du hurtigt se forskellighederne, hvis du kigger nærmere på træet og særligt dens åretegninger. Hvert træ har som vi mennesker sin egen personlighed, og det vil uden tvivl komme til udtryk i dit nye plankebord.


Fordelen ved at kaste penge afsted efter et plankebord er, at du kan ændre bordets udseende, afhængig af dine ønsker og drømme. Hvis du bliver træt af den lyse farve, kan du nemt og hurtigt slibe det øverste lag væk for derefter at behandle bordet med en olie, der giver en ny farve eller glans til bordet. Nemt og billigt har du et spisebord, der fremstår som nyt. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du ønsker, dit plankebord skal se ud.  



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce