Sådan skaber du mere hygge i dit sommerhus

Sådan skaber du mere hygge i dit sommerhus

6. jul 2019

Dette indhold er sponsoreret

Et sommerhus skal emme af hygge. Det er vi nok alle enige om. Men hvordan får du hyggen ind i et sommerhus? Hvordan bliver det som dem, vi ser på film og i boligbladene. Nogle gange kan vi hurtigt indrette et sommerhus som vi indretter vores hjem. Dermed mister sommerhuset sin funktion, og det er ikke det hyggelige get away, som det burde være.  Tør du give dig i kast med en ny indretning af sommerhuset, så læs med her. Udlej dit sommerhus, og du kan tjene en ekstra skilling til dit nye indretningsprojekt.


Den maritime og naturlige indretning

Først og fremmest kan du starte med at få noget af naturen ind i din indretning.  Har du et sommerhus ved noget kyst, kan det betyde, at du kan satse på en maritim indretning, hvor du benytter dig af de blå og hvide farver. Det kan også betyde, at du bruger elementer fra naturen. Det er eksempelvis siv, strå, muslingeskaller, havtømmer, eller måske endda sand. Her er det vigtigt, at du ikke går over gevind. Du må gerne bruge forskellige nuancer af farver, og det skal stadig være et komfortabelt hjem. Du kan også benytte dig af lyse og fine pastelfarver og nogle bambus- eller sivmøbler. Sådan så du får den helt rette badehotelsstemning, som er så skøn. Benyt dig af masser af lyse trætyper og lette stoffer som kan gribes af vinden. Har du et sommerhus i skoven, kan det være, du kan benytte dig af kogler og grene. Du kan også satse på grønne pasteller og nuancer i stedet for de blå.


Det bløde og det mørke

For at få et sommerhus hyggeligt, skal der også være komfortabelt at være. Det skal emme af hygge. Derfor skal der være rig mulighed for at slappe af i bløde stole og sofaer, og rummet skal kunne lyses op af skønne stearinlys. Hyggen kan du skabe ved at indrette med lidt mørkere farver, end blot de lyse pasteller. For eksempel en mørk, dunkel farve på en væg, og et lækkert uldtæppe i sofaen eller et lammeskind i stolen.


Væk med det der minder dig om hverdag

Et sommerhus skal ikke minde dig om din travle hverdag. Det skal i stedet være en form for get away, hvor du bliver tvunget til at slappe af. Derfor bør du overveje, om du overhovedet har brug for internet eller fjernsyn i sommerhuset. Måske I skal satse på god musik og bøger i stedet? Det skal ikke emme af elektronik og travlhed, men du skal i stedet kunne lave ingenting.


Del dit sommerhus og hyggen med andre

Som nævnt, kan du overveje at leje dit sommerhus ud. Som ejer af et sommerhus ved du nok, at du ikke bruger dit sommerhus hele tiden. At det faktisk tit står tomt. Når du har fået indrettet et superlækkert sommerhus, så del det i stedet med andre. Det er en nem mulighed for, at du kan tjene lidt ekstra penge, og du kan dele din hygge med andre.

 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x