Sådan skaber du et godt spisested i din have

Sådan skaber du et godt spisested i din have

5. apr 2022

Dette indhold er sponsoreret


Sommeren nærmer sig, og det betyder at tiden, hvor man kan spise sine måltider ude i haven også nærmer sig. Derfor er det også nu, at man skal gå ud og tage et grundigt kig på sine have og vurdere, om den er klar til sommeren. Det er nemlig de færreste haver, der er klar til sommeren efter en lang vinter, og de fleste haver trænger til lidt kærlighed, inden de er klar til det varme sommervejr. En god ide er at starte med at gøre et spisested i stand i haven, for når det gode vejr kommer, så er man klar til det. Men det er ikke altid nemt at vide, hvordan man skaber et godt spisested i haven, og derfor har vi lavet en guide med alle de ting, du skal tænke over, når du skal lave et spisested i haven.

Behagelige havemøbler

Alle har været på besøg hos nogen, som havde de mest ubehagelige havemøbler, og som gjorde, at man havde ondt i ryggen i mange dage efter. Det har man selvfølgelig ikke lyst til at have i sin egen have, og derfor er det vigtigt, at man ikke bare vælger de første og bedste havemøbler, der kommer op i en googlesøgning. Et godt råd er, altid at tage ud til en butik og prøve at sidde i dem, da det er den bedste måde at finde ud af, om de er behagelige på. Dermed også sagt, at de ikke behøver at være dyre, man kan sagtens finde billige havestole og haveborde, som er meget fine og rare at sidde ved.

Find et læsted

Hvis man gerne vil have mulighed for at sidde mest muligt ude i haven, så er det vigtigt, at man finder et sted med læ. Der kan nemlig sagtens være rigtig godt vejr og masser af solskin, men når det blæser, så bliver det hurtigt for koldt at sidde ude. Hvis man til gengæld finder et sted med læ, så har man mulighed for altid at sidde ude lige meget, hvor meget det blæser. Hvis der ikke er noget sted i ens have der er læ, så kan man også selv skabe det, enten ved at plante buske eller investere i et eller flere læhegn.

Lidt skygge

Selvom det er rart at sidde i solen, så kan det hurtigt blive lidt for meget og lidt for varmt. Derfor er det også en rigtig god ide, at finde et sted i haven med lidt skygge. Det kan både være en overdækket terrasse, eller nogle store træer. Hvis man ikke har sådan et sted, kan man også sagtens investere i en parasol, der kan give skygge.  


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce