Sådan indretter du et moderne og hyggeligt badeværelse

Sådan indretter du et moderne og hyggeligt badeværelse

1. feb 2018

Badeværelset er et af de rum, vi opholder os rigtig meget i til hverdag. Derfor er det også vigtigt, at indretningen af badeværelset ikke bliver negligeret i både de gamle og de nye boliger. Der er meget forskel på badeværelser, og er du i gang med at bygge et nyt hus fra bunden, har du naturligvis selv mulighed for at forme badeværelset på nøjagtig den måde, du vil have det. Bor du derimod i en ældre murermestervilla eller i en lejlighed i byen, er der meget forskel på, hvor store og veludnyttede badeværelserne er. Der er dog mange muligheder for at udnytte og indrette badeværelset på gode måder, uanset hvor stort eller lille det er, og med få indretningstips er det muligt at sætte et personligt præg på ethvert badeværelse.

Hvilken type badeværelse passer til dine behov?  

Når man har gang i et badeværelsesprojekt, er en af de vigtigste ting at overveje, hvilken type badeværelse der opfylder ens behov. Har du en stor familie, skal der formentlig både være plads til de voksnes ting på badeværelset samt børnenes og teenagernes ting. I dette tilfælde er det derfor vigtigt at tænke i rummelighed og plads samt praktiske løsninger i indretningen af badeværelset, og det gælder naturligvis, uanset om badeværelset i sig selv er stort eller lille. Hvis du i stedet kun er dig selv og måske en partner, kan det være vigtigere at tænke i velvære og hygge på badeværelset. 

Fliser til badeværelse

I indretningen af badeværelset er et vigtigt element, hvilke fliser du vælger. Fliserne er nemlig fundamentet for rummet og skaber samtidig rammen for, hvordan resten af stilen på badeværelset kommer til at være. Der findes mange forskellige typer fliser til badeværelset, og en ting, du først og fremmest skal sikre dig inden købet af en flisetype, er, at fliserne er vandfaste samt har en mat overflade, så de ikke bliver glatte og nemme at glide på, når de bliver våde. Når du har sikret dig dette, er det kun fantasien, der sætter grænser for måden, du kan sammensætte fliser i badeværelset på. Ofte er de minimalistiske gulvfliser i afdæmpede og rolige farver et sikkert valg. Denne type flise har ofte et råt og nordisk look, som passer til al slags interiør og nips. Der findes dog også mange smukke og farverige fliser og mosaikker, der kan være med til at skabe personlighed, glæde og skabe et anderledes badeværelse, der eksempelvis kan give associationer til en varm sommerdag. Farverige fliser kan nærmest tryllebinde og fungere som et kunstværk i sig selv. 

Flisevalget er vigtigt for dig og din familie, da fliserne er med til at skabe ro og veltilpashed, når man træder ind i rummet, og hvis du klikker her, kan du se et stort udvalg af kvalitetsfliser til dit badeværelse. 

Det rette inventar er vigtigt

Ud over fliserne, som skaber rammen om dit badeværelse, er det selvfølgelig også vigtigt at vælge det rette inventar. Der findes mange moderne og flotte badeværelsesmøbler til enhver stil, og der findes nogle til ethvert behov. Klassiske møbler i lyse farver gør det nemt for dig at indrette badeværelset med nips, planter, spejle, tæpper og andre ting, der gør det rart og indbydende at træde ind i. Prøv eksempelvis at skabe kontinuitet i indretningen ved at vælge en gennemgående farve, der går igen flere steder i rummet, eksempelvis både i håndklæder, billeder og bademåtter. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce