Sådan indretter du et effektivt, moderne og flot hjemm...

Sådan indretter du et effektivt, moderne og flot hjemm...

25. jan 2018

Hvis du er iværksætter, selvstændig eller blot har mange hjemmearbejdsdage, har du helt sikkert brug for et hjemmekontor i din bolig. For at få den bedste forudsætning for en god arbejdsdag på hjemmekontoret er det vigtigt, at du får indrettet det på bedst mulige måde og får udnyttet hele rummet. Er du i tvivl om, hvordan du skal indrette dit hjemmekontor, kan du læse med her og blive inspireret til at indrette et moderne og flot hjemmekontor uden at gå på kompromis med ergonomi og effektivitet! Find desuden flere tips og gode råd på bmbolig.dk.

 

Find det rette interiør

Den perfekte indretning starter med overvejelser omkring farver, lys, lyd og interiør. Alle elementer er vigtige i indretningen af et flot hjemmekontor. Når du arbejder, er det vigtigt, at du får den rette mængde sollys ind fra vinduer, og derfor kan en overvejelse være, hvor møblerne skal stå i forhold til rummets vinduer. Farverne i rummet er også afgørende for, hvor rolig og afslappet du kan være i løbet af din arbejdsdag. Hvid og andre lyse farver på væggene gør, at rummet føles større og roligere. Til gengæld kan en enkelt farvet væg være med til at bryde det sterile look i et hvidt rum og skabe en hyggelig stemning.

Møbler er de bærende elementer i et funktionelt arbejdsrum, og derfor er det vigtigt, at du finder netop dem, der er behagelige for dig og samtidig lever op til dine indretningspræferencer.

 

Bedre arbejdsstillinger giver bedre arbejdsforhold

Når du vælger møbler til dit hjemmekontor, er det vigtigt for dit helbred og velbefindende at tænke ergonomi ind i indretningen. De rette møbler kan nemlig sikre dig en bedre holdning, så du ikke skader ryggen eller andre dele af kroppen. Eksempelvis er hæve/sænkeborde et kerneelement for et godt hjemmekontor, og hæve/sænkeborde findes i mange flotte farver, størrelser og designs. Hæve/sænkebordet er essentielt for at komme den gode arbejdsstilling til livs, og bordet kan reguleres i højden alt efter, hvem der sidder ved bordet. Hæv eksempelvis bordet til dets maksimum, hvis du trænger til at stå op eller sænk bordet, hvis du får besøg af kunder eller andre medarbejdere der ikke er så høje.

 

Hos 3R Kontor finder du et stort udvalg af forskellige slags kontormøbler herunder borde, stole, opbevaringsmøbler, designermøbler mm. De har også et stort udvalg af hæve/sænkeborde, både nye og brugte, som du finder lige her. Hæve/sænkebordene er i høj kvalitet, og der er både 2 års garanti samt hurtig levering hos 3R kontor.

 

Moderne tendenser

Der findes mange forskellige indretningsstile, og det er meget individuelt, hvilken stil der foretrækkes. For et moderne hjemmekontor kan du overveje at gå efter den skandinaviske stil som er meget in i øjeblikket. De stilrene og enkle valg med neutrale og rolige farver skaber, i sammenspil med minimalistisk og naturalistisk interiør, en flot og simpel ny nordisk stemning. Du kan også vælge at gå efter den mere hyggelige og hjemmelige stemning med masser af planter og nips. Det kan også være, at du har en helt bestemt indretning i resten af huset, som skal indgå i hjemmekontoret for at skabe en helhed i alle rummene.

 

Uanset hvilken type du er, og om du går mest efter et rum med moderne og stilrene indretningstendenser, eller om du går efter et rum, der mest af alt skal være funktionelt og effektivt, er du forhåbentligt blevet inspireret til at forene de to ting. Et hjemmekontor behøver nemlig ikke være kedeligt og trist, men må gerne emme af effektivitet og ergonomiske løsninger og samtidig af modernitet og stil.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce