Sådan indretter du din stue

Sådan indretter du din stue

23. aug 2020

Dette er sponsoreret indhold


Stuen er et vigtigt rum i din bolig og har en masse forskellige funktioner. Det skal gerne være et sted hvor du kan slappe af og komme ned i tempo efter en lang og hård arbejdsdag. Derudover er det også det rum i hjemmet, som samler familien til hygge i forbindelse med eftermiddagskaffe, aftenhygge med en god film eller et sjovt spil for hele familien. Netop derfor er indretningen af din stue rigtig vigtig. Hvis du mangler lidt indspiration til hvad det er vigtigt når du skal indrette din stue, så læs med videre.


Sofabord

Du tænker måske at det ikke betyder så meget, med dit sofabord har faktisk en meget vigtig funktion i din stue. Først og fremmest skal det selvfølgelig være et sofabord, som du synes er flot. Dette gælder både selve bordpladen, men også bordbenene. Bordben har nemlig ikke blot en vigtig funktion, men er også med til at skabe det overordnede indtryk af dit sofabord, som gerne skal være midtpunktet i stuen. Derudover er det også en god idé med et sofabord der er praktisk og ikke alt for sart, således at man ikke skal være bange for at spilde noget på bordet.

Sofa

Sofaen er ligeledes super vigtig og skal gerne være en, som man har lyst til at sidde i. Den må gerne være pæn, så den bidrager til stemningen i rummet, men det vigtigste er selvfølgelig, at den er blød og rar at tilbringe tid i. Måske den endda skal være så god, at du sågar kan tage en morfar i den. Derudover er det vigtigt at der er plads til hele familien i sofaen, således at stuen bliver et sted, hvor der er god mulighed for kvalitetstid med familien.


Hygge

Det vigtigste er, at din stue er hyggelig, både for dig, din familie og dine gæster. Tænkt på dine venner og families stuer, og overvej hvor du føler dig aller bedst tilpas. Måske du på denne måde kan finde inspiration til hvordan du sørger for, at gøre din egen stue mest hyggelig. Det kan være at de stuer som du generelt føler dig mest tilpas i har mange planter og farver i rummet, og derfor skal du måske overveje, om du også skal ud og finde planter og nye billeder til din stue. Du kan eventuelt prøve dig lidt frem, og på den måde finde ud af hvad der virker bedst. Måske et sildebensbord er det rigtige valg for dig.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce