Sådan holder du et brag af en indflytterfest

Sådan holder du et brag af en indflytterfest

13. aug 2018

Har du netop fået et nyt sted at bo, hvad enten det er en mindre lejlighed eller i et hus, så skal der selvfølgelig holdes en housewarming og holdes en god fest. Her giver vi dig et par gode tips til hvordan du får gang i festen og skaber en uforglemmelig aften for dig selv og dine gæster.


Gå ikke ned på mad og drikke

Det sidste du vil gå ned på er mad og drikke, så det skal der være rigeligt af. Du kan eventuelt tage en tur ned over grænsen og købe sodavand, øl, vin, chips og slik til gæsterne, der kan i hvert fald spares lidt penge. Hvis i har fået et hus med en have, så er det oplagt at starte grillen op og lave lidt mad til folket over ilden.


En anden løsning kunne også være at bestille noget mad udefra eller via et cateringfirma, så skal du ikke tænke på så meget andet end at nyde dagen og være sammen med venner og familie og sørge for at der er god stemning. Hvis du invitere hele vejen plus familie og venner, så kan det hurtigt være tæt på umuligt at skulle lave mad til så mange mennesker og her er det altså en god ide at få det bragt til døren.


Arranger et par festlege

Er du flyttet ud på en villavej hvor du ikke rigtig kender nogen, så kan det være en rigtig god ide at lave nogle selskabslege som ryster folk sammen, det skaber altid lidt smil og folk har nu noget at snakke sammen om.


Det behøves ikke at være noget helt vildt, det kan være et spil kongespil, et sækkeløb eller andre simple lege. Du kan finde en masse inspiration til selskabslege og arrangementer online og så udvælge dem som du mener passer bedst til jeres indflytterfest.


Alle de små ting du skal huske

  • Send invitationer i god tid - Vær ude i god til med invitationerne, det kan være så simpelt som at du opretter et arrangement på Facebook og invitere folk og der kan du så også holde øje med hvor mange der kommer.

  • Få styr på indkøbene i god tid - Lav en komplet liste over alt der skal købes og få styr på det i god tid.

  • Lav en playliste med god musik - Til en god fest skal der selvfølgelig også være lidt god musik, lav derfor en god playliste med lidt musik som kan sætte gang i tingene.

  • Lav en ønskeliste - Det er ikke alle der lave en ønskeseddel til en indflytterfest, men hvis du gør, så kan du finde inspiration, til hvad du kan ønske dig på Gavespot.dk.

  • Husk at tage billeder af festen - Det er altid sjovt at se på billeder dagen efter festen, hvis du har lavet en Facebook gruppe eller et event kan du eventuelt lægge billederne op bagefter så folk kan se dem.

Husk at takke gæsterne efter festen - Det er altid en god skik at takke gæsterne efter festen, det kan du enten gøre i en personlig sms besked, i et lille takkebrev eller på de sociale medier.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce