Sådan gør du din boligindretning mere personlig

Sådan gør du din boligindretning mere personlig

29. sep 2020

Dette indhold er sponsoreret.



Er du også i tvivl om, hvordan du bedst indretter dit hjem med personlighed? Det kan være svært at få din personlighed og sjæl til at skinne igennem, hvis du for eksempel bor i en nyere bygget bolig. Der er mange muligheder for at bringe lidt sjæl ind i sådan et hjem. Det kan gøres ved brug af Runde spiseborde eller personlig kunst. Det handler blot om at omringe sig med møbler og andet brugskunst, der siger noget om dig, og som gør dig glad. Læs med her, og få gode fif til at indrette dit hjem med personlighed


Bløde elementer

I en klassisk bolig er de fleste elementer meget firkantede i udtrykket. Kig omkring dig, mon ikke du finder firkanter i både rummets størrelse, sengen, reoler, vinduer, køkkenet og så videre. Bryd med det hårde og firkantede udtryk, ved at indrette med bløde elementer. En god mulighed hertil vil være at bringe et rundt spisebord ind for at skabe en rolig kontrast i køkkenet. Du kan også inddrage tekstiler i dit hjem for at skabe hygge og personlighed. Indret med tæpper, både som plaid i sofaen og på gulvet, og puder. Puder fås i alle typer størrelser og former, og der findes helt sikkert nogle smukke nogle, som falder lige i din smag.



Farver

Der er intet, som skaber personlighed i et hjem, som farver kan gøre det. Farver findes i mange varianter og kan udtrykkes på alt i dit hjem - både i møbler, nips, pynt og på væggene. Gå på udforskning i farvepaletten, vær modig og inviter dine yndlingsfarver ind i dit hjem, hvad enten det er på væggene eller blot som en lille nips i reolen. Uanset hvad du vælger, vil farverne skabe hygge og fortælle noget om, hvem der bor i dette hjem. 



Billeder 

Med billeder har du en mulighed for at vise hvem du er, og hvad du godt kan lide. Billeder er en oplagt mulighed for at pryde dine tomme upersonlige vægge med personlighed. Hæng det billede op, din morfar malede som ung, print de fotos, du tog på sidste års jordomrejse, eller gå på nettet og bestil ny spændende kunst i form af plakater. Ram ind, hæng op og nyd det smukke syn hver dag. Billeder er heldigvis også nemme at skifte ud igen, hvis man bliver træt af dem.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce