Sådan finder du det perfekte løbehjul til dit barn

Sådan finder du det perfekte løbehjul til dit barn

15. nov 2020

Er du heller ikke just ekspert i løbehjul men vil noget så gerne give dit barn det perfekte løbehjul? Der findes forskellige slags løbehjul til dit barn. For eksempel kan du få et, som er beregnet til at lave tricks med. Men du kan også få dig et, som er beregnet til blot at komme fra A til B. Det afhænger derfor af dit barns behov, når det kommer til valg af løbehjul. Derudover skal sikkerheden altid være i top, så du må aldrig gå ned på udstyr, hvis dit barn skal være i sikkerhed, når det blærer sig på skaterrampen med vennerne. Hjelm og diverse beskyttere er altså et must. 


Skal dit barn have et almindeligt eller et trick løbehjul?


Forskellen på trick løbehjul og et helt almindeligt løbehjul er, at højden på trick løbehjulet noget mindre, og hjulene er noget større. Man bruger selvfølgelig et trick løbehjul til at stå på tricks med. Så er dit barn vild med udfordringer på rampen, så kan du med fordel investere i et trick løbehjul. Et sådan løbehjul skal cirka have en højde, som er svarende til afstanden mellem jorden og dit barns navle eller hofter. Så sikrer du, at dit barn har godt styr på løbehjulet. Du kan eventuelt tage et kig på diverse børneløbehjul her og lade dig blive inspireret af, hvad du finder.


Sørg for, at sikkerheden er i top


Dit barns sikkerhed er førsteprioritet, og du skal derfor have købt dig en hjelm til dit barn, som er i den bedste kvalitet. Derudover skal dit barn forsynes med knæbeskyttere, albuebeskyttere og håndledsbeskyttere. Dermed er du sikker på, at dit barn ikke kommer alt for galt af sted og brækker noget. Du må aldrig gå ned på udstyr. Den rette beskyttelse kan faktisk redde dit barns liv i sidste ende.


Hvad med en løbecykel til at starte med måske?


At investere i en løbecykel til dit barn er en god måde at starte på for dit barn. Hvis dit barn ikke er særlig gammel, kan du med fordel starte ud med en løbecykel, så dit barn lige så langsomt bliver introduceret for vilde skater-verdenen. En løbecykel er noget nemmere at styre for barnet, og dit barn får nemmere ved at holde balancen og bliver derfor ikke fuldstændig skræmt væk, hvilket kan ske med at løbehjul, når dit barn aldrig har prøvet sådan noget før. Gør det let for dit barn og giv det en blid start. Husk altid hjelm og beskyttere her.

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x