Sådan får du din Københavnerbolig til at fremstå pæner...

Sådan får du din Københavnerbolig til at fremstå pæner...

15. jul

Dette indhold er sponsoreret.

Det kan være svært at sætte fingeren på, hvad der skal til for at få ens bolig til at fremstå pænere. Men i virkeligheden behøves der ikke skulle meget til, før ens bolig fremstår mere frisk og pæn end før. Så hvis du også står og synes din bolig trænger til et løft, så er du landet det rette sted. Vi sætter nemlig her fokus på nogle af de ting man kan gøre, for at få ens bolig til at fremstå bedre, både for sine gæster, men også til potentielle lejere, hvis det er til lejeformål.

Førstehåndsindtrykket tæller

Ligesom med mennesker, så tæller førstehåndsindtrykket altså også, når det kommer til boliger. Det er derfor vigtigt med en pæn og ren facade. Haven, eller hvis der er et grønt område ude foran, skal i den grad også være trimmet, så man får et indtryk af et pænt, ryddeligt og dejligt grønt område. Hvis man er del af en boligforening eller noget lignende kan man eventuelt overveje at få ejendomsservice københavn til at udføre disse opgaver, som man ikke altid selv har tid eller overskud til.

Det rigtige farvevalg

At en bolig fremstår pæn handler i den grad også om hvilke farvevalg der er taget. Man kan derfor lave en farvepalette med de farver, der skal indgå i indretningen, så man kan vurdere om de fint komplimenterer hinanden. Et godt tip i forhold til farver, er at holde væggene i de lysere toner. På denne måde giver man potentielle lejere mulighed for at sætte deres eget præg på boligen gennem indretning. Men igennem de lyse farver skaber man også en god følelse af rum.

Lys og rum

Lys og rum er nemlig en væsentlig del, når det kommer til førstehåndsindtrykket af en bolig. Som nævnt i ovenstående afsnit, skaber man en følelse af at rummet er større, når man vælger de lyse farver. Et godt tip er også at inddrage spejle i indretningen af ens bolig. På denne måde skaber man mere naturligt lys, da det reflekteres i spejlet. Derudover opnår man også en følelse af at rummet er større, da spejlet skaber en illusion, der snyder øjet.


Ved at have disse tre ting in mente når man skal opdatere sin bolig, opnår man et mere friskt, lyst og flot udtryk, som både er dejligt at have når der kommer gæster, men som i den grad også er vigtigt, hvis det drejer sig om potentielle lejere.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x