Rundt eller firkantet spisebord?

Rundt eller firkantet spisebord?

20. jul 2021

Skal du til at købe nyt spisebord? Så står du overfor beslutningen om du skal vælge et traditionelt firkantet spisebord eller om du skal bevæge dig ud i at købe et rundt spisebord. I sidste ende er begge dele naturligvis bare et spisebord, men der er nogle forskelle, som er afgørende for hvad du bør vælge. I denne artikel går vi lidt i dybden med spørgsmålet om du skal vælge et rundt eller firkantet spisebord, så du forhåbentligt er i stand til at tage den rigtige beslutning efter at have læst denne artikel. 

Køb et spisebord af høj kvalitet


En ting der er vigtig uanset om du beslutter dig for at købe et rundt eller firkantet spisebord er naturligvis, at du vælger et spisebord af høj kvalitet. Det vil både se bedre ud, men også holde i længere tid. Hos en webshop som Bolighuset kan du f.eks. købe utroligt lækre kvalitets spiseborde fra mærket Skovby.

Der er både fordele ved det firkantede og det runde spisebord

Der er ikke nogen tvivl om at der er fordele både ved det firkantede og det runde spisebord. En af de store fordele ved det firkantede er at der er plads til mange omkring det og at det kan være lettere at få til at passe ind i indretningen. Det runde spisebord kan være lidt svært at få til at passe ind i indretningen, men hvis det lykkedes, så kan man så til gengæld også få det til at se enormt flotte ud med den runde form i et firkantet rum. En af ulemperne ved det firkantede bord er, at det typisk kan være rimeligt svært at have øjenkontakt med alle omkring bordet. Det vil også være svært at have en samtale med en der sidder på samme side som en men i den anden ende. Her er en af de helt store fordele ved det runde spisebord, at det er nemt for alle at have øjenkontakt og snakke sammen. Det runde spisebord er derfor gode til sociale begivenheder. 


Alt i alt så er begge dele naturligvis et helt fint valg og det kommer meget an på hvad man lige selv føler passer bedst ind i ens spisestue. Uanset hvad du ender med at vælge, så skal det nok komme til at se utroligt flot ud. Der er dog ikke nogen tvivl om, at det runde spisebord bliver mere og mere populært. Inden for de firkantede spiseborde er plankeborde meget voksende i popularitet.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce