Plej dine vægge

Plej dine vægge

10. okt 2018

Maling af dine vægge

Står du og skal have malet dine vægge i en ny og spændende farve, og søger du derfor vægmaling? Er du interesseret i en vandbaseret tavlemaling, som der kan tegnes og skrives på? Hvis du kan svare ja på spørgsmålene, er du kommet til det rette sted. Der er mange muligheder for at indfri dine maler-drømme med maling fra Maler Maling. Det er super nemt og enkelt for dig at købe maling online. Du kan sidde i ro og mag derhjemme og vælge billig vægmaling og maling tilbud! Det er nemt at skabe et godt og holdbart resultat og som en ekstra bonus er malerprodukterne fra Maler Maling miljøvenlige. Malingen er mærket med EU-blomsten som betyder, at virksomheden lever op til strikse krav om miljømæssige produkter. Du behøver derfor ikke at bekymre dig - du kan sagtens bruge Maler Maling’s vægmaling med god samvittighed.  

Traditionel vægmaling

Hos Maler Maling får du billig vægmaling, uden at der bliver gået ned på kvaliteten. Malingen som forhandles er fra Beck & Jørgensen er maling som professionelle malere ynder at bruge. Du kan derfor være sikker på, at du får et super flot resultat. Der er mange ting du skal tænke over, og være opmærksom på, når du vælger vægmaling. Hvilken farve maling ønsker du? Det er vigtigt at farverne på væggene i husets rum harmonerer og det er en god ide, at male de rum I opholder jer I mest, i afdæmpede farver. Det skaber ro og tryghed. Det har også en stor betydning, hvilke slags vægge du har tænkt dig at bruge din vægmaling på. Er det gips, beton eller spartlede vægge? Og var du for eksempel klar over at maling har forskellige typer glans? Hvis du ønsker et mere blankt look, skal du vælge maling der har et højt procent tal - så er malingen mere glansfuld. Maler Maling kan hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Så er du snart er klar til at gå i gang med at male!

Tavlelak - Vandbaseret tavlemaling

Har du hørt om tavlelak også kaldet vandbaseret tavlemaling? Det er en smart type maling, som du maler på væggen, som du ville gøre med normal væg maling. Når malingen er tør, kan du tegne og skrive direkte på væggen. Det betyder, at du slipper for at skrue søm i væggen, når du for eksempel ønsker en ny opslagstavle. Med tavlemaling får du en trendy opslagstavle som både er flot, men også praktisk. Der er mange spændende muligheder med tavlelak. Du kan skrive familiens madplan på tavlen, skrive to-do lister eller få et overblik over ugedagene. I en travl hverdag kan koordineringen ofte glippe, men med vandbaseret tavlemaling kan du undgå at det sker. Tavlelak kan også bruges som et lærred, hvor børnene kan lade deres kreative side komme frem i lyset. Ligegyldigt hvad du ønsker at bruge din tavle til, er Maler Maling klar til at hjælpe dig videre og svare på alle dine spørgsmål om maling. De har mange gode malingtilbud!Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


NicoLarsen
NicoLarsen (Kommerciel blogger)
Oprettet 16. feb
JetteFrederiksen
JetteFrederiksen (Kommerciel blogger)
Oprettet 8. feb