Plastik tager livet af vores kære planet!

Plastik tager livet af vores kære planet!

20. okt 2019

Plastik her, plastik der, plastik alle vegne. Med god grund - plastik besidder nogle egenskaber, som kan være svære at finde i mange andre materialer. Problemet er bare, at plastikken desværre sætter sine spor på miljøet.

Engangsplastik & sugerør

Op mod 70% af al affald i havet består af engangsplastik og fiskeredskaber. Dette har store konsekvenser for dyrelivet. Op mod 53% af havets dyr har plast i maverne, og risikerer dermed døden grundet disse store mængder af plast. Dette er alt fra madfolie til skruelåg og fiskesnører. En af de helt store syndere er plastiksugerør. Disse tal er dybt chokerende og førte til etableringen af ReStraw.dk.

Stifterne bag ReStraw er overbeviste om, at ét lille skridt ad gangen i den rigtige retning, vil gøre en bæredygtig livstil overskuelig for alle og enhver. Derfor blev ReStraw etableret, med målet om at bidrage med et bæredygtigt alternativ til de meget anvendte engangssugerør.

Miljøet alvorligt

Hos ReStraw tager man miljøet alvorligt, og har stor fokus på at ændre de miljøbelastende vaner, den danske befolkning har. Derfor har stifterne bag lagt en stor portion passion og interesse i de genanvendelige sugerør - med intentioner om at tage kampen op mod plastikforbruget i de danske hjem. Dette skal ske ved at folk får øjnene op for de moderne og genanvendelige alternativer, der er til engangssugerør. ReStraw fokuserer primært på sine metalsugerør, men har også bambus, glas og lignende i deres sortiment. ReStraws mission er at skåne kloden for miljøbelastende affald, ved at forsøge at ændre folks holdninger til at skifte plastiksugerørene ud med genanvendelige sugerør, for på den måde at skabe et bedre miljø på den lange bane, men samtidigt sikre at befolkningen får skånet sin krop mod al den plastik, der desværre findes de forkerte steder rundt omkring i planetens økosystem.

Det genanvendelige sugerør

Hos ReStraw er et genanvendeligt sugerør ikke bare et sugerør - derfor tilbyder de sugerør til enhver anledning. Uanset om du er på jagt efter et stilrent design, et funktionelt produkt, eller noget helt tredje - så er der helt sikkert noget der falder i din smag! Ligeledes stræber virksomheden altid efter at give deres kunder den bedst mulige oplevelse. Stifterne bag ReStraw, at de er meget fokuseret på at få produkterne leveret til deres kunder hurtigst muligt efter bestillingen. Webshoppen tilbyder nemlig 1-4 dages levering, så udbredelsen af genanvendelige sugerør kan ske i det tempo kunderne forlanger.

Se hele udvalget på ReStraw.dk


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce