Ønsk dig produkter i julegave fra disse tre brands

Ønsk dig produkter i julegave fra disse tre brands

1. sep 2020

Dette indeholder sponsoreret indhold


Julen nærmer sig, og traditionen tro er det heller ingen undtagelse for gaveræset og ønskelisterne. Derfor er det nu, du skal begynde at finde nogle ønsker frem, inden du bliver kimet ned af dine nærmeste, hvis verden bryder sammen, hvis ikke du kan fremstamme et eneste gaveønske. Men hvad skal man ønske sig, hvis man ikke lige står og mangler noget? Vi har kigget på tre brands indenfor interiørdesign, der helt sikkert er et kig værd. Og hvem ved? Måske ender de på din ønskeliste over ting, du håber på, ligger under juletræet juleaften. 


Broste Copenhagen

Broste Copenhagen laver brugskunst i dansk design, der med sin skandinaviske storslåethed passer perfekt ind i det moderne hjem. Med blandt andet keramik og farvede glas i lækker kvalitet og med fokus på håndværket kan du sætte et unikt præg på din boligs indretning. De lækre produkter fra Broste Copenhagen er et must i din indretning, hvis du er til skandinavisk simplicitet og moderne linjer. Derfor er Broste Copenhagen også værd at sætte på din ønskeliste. Desuden kommer Broste Copenhagen med to store kollektioner hvert år. Ikke desto mindre har du derfor med sikkerhed allerede et ønske på ønskelisten til næste år, hvis du også er faldet for Broste Copenhagens produkter.


House Doctor

Produkterne fra house Doctor har rene linjer, der oser af skandinavisk minimalisme og moderne design. Skal du dække et fint bord, indrette din stue eller har du bare brug for et nyt og lækkert udtryk til din boligindretning, så kan du gøre det med produkterne fra House Doctor. Produkterne spænder nemlig over alt fra daybeds og vitrineskabe til service, tæpper og belysning. Du vil helt sikkert finde en eller flere produkter fra House Doctor, der kan komme på din ønskeliste, da brandets design er meget simpelt og passer ind i de fleste hjem.

Verti Copenhagen

Mangler dine vægge lidt farve eller liv? Så kan det være du skal tjekke Verti Copenhagens vægkrukker ud. Men enkle og moderne designs kan du pryde dine vægge med masser af farver og planter, der kan give liv til din indretning. Samtidig kan du med vægkrukkerne fra Verti Copenhagen skabe et rum, der på en meget simpel og nem måde kommer til at se helt anderledes ud. Derfor kan du med fordel skrive dem på din ønskeliste til jul, hvis du har brug for lidt forandring i din indretning, men ikke har mod på en større forvandling.




Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce