Nyttige tips til Apple-entusiastens bolig

Nyttige tips til Apple-entusiastens bolig

23. aug 2018

Der er ofte flere computere, iPads, iPhones og andre elektroniske apparater i hjemmet og derfor kan der være kamp om opladerne.

Med en oplader i hvert rum kan du spare dig selv og dine familie både tid og irritation, når computeren beder om mere strøm og du ikke kan komme til en oplader.

Herunder kommer et par hurtige tips til, hvordan du med en ny macbookoplader til din computer slipper for at løbe hele huset rundt, når du er ved at løbe tør for strøm.


Opladere en masse

Altså, lad os først og fremmest slå fast, at kønne er de ikke. Opladerne generelt og ledningerne i særdeleshed. Der er ikke noget, der kan genere øjet mere end ledninger i store bunker på gulvet rundt omkring i huset. Men det er et nødvendigt onde for mange af os i dag.

Det er ikke længere gulvlamper og stereoanlæg, der fylder op i stikdåserne, tværtimod er det i høj grad opladere til diverse elektroniske apparater; smartphones, computere og tablets i alverdens udformninger.

Heldigvis finder der i dag en lang række skønne løsninger på det problem mange af os synes ledningerne er, når de ligger og flyder. Rigtig mange indenfor interiør og design har nemlig opdaget det marked, der er indenfor ledningsskjulere.

Det er tit pæne og smarte løsninger, men det gør det bare mere besværligt at flytte din oplader med dig, hvis den er pakket ned i en skjuler. Derfor er det en fordel at have flere opladere rundt omkring. Så har du en, der sidder fast og en, du kan tage med dig både i huset men også, når du skal ud i verden med din macbook.


Ny oplader

En ny oplader til din macbook kan du finde rigtig mange steder på nettet, men der er god fidus i at lede lidt efter, hvor du kan finde den billigst. Den små, hvide strømforsyninger og ledninger varierer nemlig rigtig meget i pris alt efter, hvor du køber dem.

Når du har en macbook, kender du opladeren, der er en af de pæneste på markedet, når det kommer til nødvendige opladere og den er let genkendelig på sin hvide farve. Du kender også den irritation det giver, når opladeren går i stykker, hvilket så godt som altid sker på de mest irriterende tidspunkter.

Det er endnu en god grund til at have en ekstra oplader ved hånden. Du kan ikke undvære den, så hvis du glemmer den på arbejdet eller den du har går i stykker er det helt sikkert ubelejligt.

Når du en gang har prøvet det, kan du være helt sikker på, at du ikke ønsker at prøve det igen, så hvis du vil være på forkant, kan du med fordel købe en ekstra oplader. På den måde kommer du ikke til at mangle den, hvis uheldet en dag er ude.

Er I flere i huset med en macbook kan en ekstra oplader være en life-saver i tilfælde af sammenfald mellem lav strømforsyning.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce