Nyt gulv? Derfor skal du vælge vinylgulv

Nyt gulv? Derfor skal du vælge vinylgulv

26. jan

På udkig efter nyt gulv og i tvivl om hvad du skal vælge? Og ser du helst at dit nye gulv skal være nemt at vedligeholdes, eller måske endda at du selv nemt kan montere det? Og ønsker du samtidig et nyt gulv, som ikke slår for hårdt ned på din økonomi? Med et vinylgulv får du alle disse ting - og mere til. Og bare rolig. Gode priser og tilbud på vinylgulv skal du heller ikke lede længe efter. Læs med her og find ud af, hvorfor et vinylgulv kan være det oplagte valg for dig. 

Det populære valg af god grund 

Vinylgulve er klart en af de populæreste gulve, man kan vælge i dag. Dette er der mange gode grunde til. Vinylgulve er egnede til samtlige rum i hjemmet, eksempelvis køkkenet, badeværelset og på værelser. Heri spiller selve vinylgulvets lukkede overflade og tendens til vandafvisning en stor rolle, som er med til at gøre det til en praktisk gulvløsning. Dette betyder også, at vinylgulve er slidstærke, nemme at rengøre og holde ved lige. Derudover fås vinylgulve i alverdens farver og mønstrer, så du også selv får  friheden til at vælge, hvilke slags forskellige vinylgulve du vil have til dine forskellige rum - eller om du blot ønsker et ensfarvet vinyl gulv i hele hjemmet. Mulighederne er uendelige, og det er kun op til dig! 

Nemt at montere 

Endnu en fordel ved vinylgulve, er at du selv nemt kan montere og lægge langt de fleste gulve. Så hvis du ønsker at afprøve eller besidder gode gør-det-selv evner, er vinylgulve en oplagt løsning til dig. Desuden, kan vinylgulve lægges på langt de fleste eksisterende gulve, med eller uden gulvvarme, hvilket minimerer forarbejdet inden du skal lægge dit nye gulv. Dette gælder samtlige rum, hvor du dog skal være opmærksom på forskellige regler og krav, der ligger i montering af gulv i vådrum - som fx badeværelset. Hvis disse krav ikke overholdes, kan du risikere at eventuelle vand- og fugtskader ikke dækkes i din forsikring. Derfor er det i dette tilfælde, en god idé at lade en fagmand hjælpe dig med at montere dit vinylgulv. 

Et billigt alternativ 

Slutteligt er det værd at nævne, at vinylgulve ofte fås til gode priser og fungerer som et billigt alternativt til de dyrere gulvtyper. Og dette ses ikke kun på prisen. Med et vinylgulv kan du nemlig stadig få udseendet af et dyrere gulv, som ligner et trægulv eller flisegulv, men til en langt billigere pris. Samtidig fungerer også vinylgulve billigere, ved at du kan spare på monteringsomkostningerne og selv montere dit nye vinylgulv.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x