Nanostone fliserens

Nanostone fliserens

11. sep 2018

Mangler dine fliser en kærlig hånd? Mangler du råd eller ekspertise omkring alger, mos eller fliserens? Så se med her.

I de danske haver kommer der typisk både flisepest, mos og alger på fliserne og træterrassen. Det gør belægningen glat, farlig og grim at se på. Men dette kan der nemt gøres noget ved.

Forøg husets værdi og forlæng flisernes levetid med op til 20 år med blot et enkelt klik.

Om sommeren er det altid rart at sidde ude i haven. Solen skinner, fuglene synger, men udsigten til de beskidte fliser gør ikke ret meget for den ellers gode fornemmelse. Gør noget ved udseende og holdbarhed med Nanostones fliserens og ekspertise.


Nanostone giver haven et nyt look

Din have er din oase om sommeren. Det er her du trækker dig tilbage og nyder de (forhåbentligt mange) solskinstimer, som kommer. Desværre betyder det danske klima at træterrasser og fliser er hårdt udsat for mos og alger. Årsagen er den store fugt, som der i luften både i foråret og efteråret.


Mos breder sig ved hjælp af sporer så hvis først du har fået dem på fliserne eller træterrassen, så er der stor sandsynlighed for de vil formere sig. Alger er på samme måde en biologisk art, som trivedes bedst i et fugtigt klima, som eksempelvis en træterrasse. Mos og alger har den konsekvens, at udover at skæmme havens udseende, kan de gøre overfladen glat med faldrisiko til følge.

Så har du en have, som trænger til et nyt look, på grund af alger og mos så bør du kontakte et firma som Nanostones. Firmaet specialiserer sig i at fjerne mos og alger, som betyder at du får den pænest mulige overflade efter behandlingen. Foruden en pæn overflade bliver træfliserne eller fliserne imprægneret så de holder sig pæne i mange år fremover, hvilket kan være med til at forlænge levetiden.


Spar penge med Nanostones behandlingen

Mange mennesker tror fejlagtigt at deres terrasse eller fliser er ødelagte når de opdager der er kommet mos eller alger på dem. Hvorom det er indiskutabelt at det ikke er pænt at se på, er det langt fra umuligt at få haven til at se pæn ud igen. Nanostones kan med sin kombination af højtryksrens og miljøvenlige imprægnering sørge ikke blot for at haven ser pæn ud igen, men at den kommer til at forblive pæn lang tid ude i fremtiden. Så i stedet for at spilde penge på en ny træterrasse eller nye fliser, så vurder om det ikke giver mere mening at behandle de eksisterende.


Nanostone er den miljørigtige investering

Foruden at Nanostone sparer dig udgiften til en ny træterrasse eller flisebelægning så er en investering i en Nanostone behandling en investering i miljøet. For selve behandlingen er skånsom mod miljøet og det samme er imprægneringen, foruden at det er betydeligt mere bæredygtigt at beholde den oprindelige belægning og så få den til at fremstå som ny igen ved hjælp af Nanostone behandlingen.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg