Når dit hjem trænger til en kærlig hånd

Når dit hjem trænger til en kærlig hånd

17. sep 2018

Det er ikke nogen hemmelighed, at alle hjem i ny og næ kan trænge til en kærlig hånd – og det er bestemt ikke nogen undtagelse, hvis man bor i et hus af ældre dato. Her er det nok bare oftere, at man vil støde på et behov for enten pleje eller vedligehold.

Sørg for vedligehold og pleje

Der kan være mange grunde til, at man oplever et sådant behov. For det første er det danske vejr med til at slide meget på et hus. Det betyder, at især træværk og fuger skal efterses i ny og næ og eventuelt også have en eller anden form for behandling, således det er sikret, at det bliver ved med at stå pænt og velholdt. Det er også på en sådan måde, at man er med til at forlænge levetiden på et hus og dermed også komme uden om nogle større udgifter engang i den nærmeste fremtid i forhold til blandt andet renovering og istandsættelse.

Tag et kig på dine vinduer

En af de ting, som man især skal holde et vågent øje med, er de ruder, som der sidder i ens vinduer. Især i ældre hjem har ruderne siddet det samme sted i rigtig mange år, og ofte er det også noget, som de vil bære præg af. Det kan også være, at karmene rundt om trænger til en kærlig hånd, hvilket bestemt ikke vil komme som nogen overraskelse, hvis disse er af træ.

Er dine vinduer svære at se igennem?

Ruder holder ikke evigt, og derfor kan man komme ud for, at de sprænger. Det betyder, at det bliver sværere at se ud gennem dem, og de vil samtidig se mere beskidte og uvaskede ud, end de egentlig er. Og sådan nogle ruder er der ikke nogen, der ønsker at have.

Når du gerne vil forbedre din økonomi

Derudover kan nogle nye ruder være med til at hjælpe på økonomien. I dag fås der nemlig energiruder, som det ikke var muligt at købe tidligere. Det vil sige, at de bedre holder på den varme, som der er indendørs samtidig med, at de holder den udendørs kulde ude. På den måde slipper varmen ikke ud og kulden ikke ind.

Hvad med træværket omkring vinduerne?

Det er også noget, der kan ske, hvis man opdager, at karmene rundt om ruderne efterhånden er ved at være slidte. Hvis de er af træ, vil vinden og vejret efterhånden have tæret på dem, og derfor kan de være både utætte og rådne. Sørg derfor for at de er i en ordentlig forfatning.

Find en glarmester nær dig

Har du brug for hjælp til at få skiftet dine ruder? Så bør du alliere dig med en professionel glarmester for at være sikker på et godt arbejde. Du finder et stort udvalg af glarmestre nær dig på bygga.dk. Og her kan du desuden også finde en god pris på dit næste projekt, hvor du skal bruge en kyndig håndværker.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce