Lækre mærker til efterårsgarderoben

Lækre mærker til efterårsgarderoben

11. jul 2019

Dette er sponsoreret indhold


Efteråret er over os, og det betyder for mange, at der skal ud og findes tøj til de koldere dage, med mere vind, regn og koldere temperaturer. Det kan være, du kun mangler nogle få ting, eller måske mangler du det hele? I hvert fald kan du her få inspiration til nogle lækre tøjvalg til efterårsgarderoben, som du ikke vil komme til at fortryde. Læs videre, og prøv det af for dig selv. 


Bukser fra 2-Biz

2-Biz er et mærke som findes i over 800 butikker over hele skandinavien. De er et anderkendt mærker, som går op i deres kunders krav og holdninger, og sørger for altid at være med på moden, ved for eksempel at have seks kollektioner om året. Med så mange kollektioner i løbet af året sørger de for altid at være med, hvor det gælder, og vise sig som modebevidste og forandringsparate. 2biz bukser er en af lækre varer, som du kan få fra 2-biz. De har hos 2-Biz rigtig mange forskellige typer af bukser, i forskellige pasformer, materialer og farver. Så der vil helt klart være noget til enhver smag og type. Bukser er en ting, som man gerne må forkæle sig selv med. Det er rigtig vigtigt at have bukser i god kvalitet, hvor pasform og komfort er rigtig for dig. Det er uden tvivl noget, som du får ved 2-Biz, da komfort er en af de ting, som er i højsædet. 


Støvler fra Dr. Martens 

En anden lækker ting at anskaffe sig når de kolde vejr begynder at bevæge sig ind over os, er nye støvler. Der findes rigtig mange lækre forskellige støvler derude. Både på nettet og i de fysiske butikker er der fyldt med lækre støvler, allerede fra slutningen af sommeren. Et mærke som er lækkert, og som holder både gennem efteråret og vinteren, er Dr. Martens støvler. Dr. Martens støvler er støvler i en meget genkendelig stil. Stilen er rå og er tydeligt lavet i lækre materialer, som holder længe og som giver et fedt look. Støvlerne er lækre både til kjoler, jeans og nederdele, og kan være en lækker detalje til de fleste looks. 


Overgangsjakker fra H&M

Det sidste råd til efterårsgarderoben er et af de mere overkommelige. Det er nemlig sådan at H&M de seneste år, har oppet deres game. Især inden for overtøj begynder de at kunne konkurrere med meget dyrebare mærker, både hvad angår udseende og kvalitet. Her vil der især være fokus på jakkerne i efterårskollektionen. Her er lækre varme jakker, anorakker og pæne jakker, som stadig kan give varme nok til at holde efterårskulden ude. Det er en god nyhed for de fleste, at de nu kan få god kvalitet og flot udseende, uden at skulle ud og investere til helt voldsomme priser, hvor de færreste kan være med. Når vi taler H&M, er priserne bestemt til at overkomme, og derfor er det en god mulighed for at få sig en god, varm og pæn jakke til efteråret, uden at man springer budgettet fuldstændigt.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x