Kom af med flisepesten med en fliserens

Kom af med flisepesten med en fliserens

30. sep 2019

Det er ikke noget værre end når ens fliser bliver helt sat til af grimme og beskidte alger. Alt dette kan du blive fri for med en fliserens fra nul-Alger.dk. Alger er faktisk en form for pest, som man gerne skulle have bugt med jo før jo bedre. Algerne er nemlig dårlige for levetiden på på dine fliser eller andet murværk. 



Hvad består en afrensning af fliserne af? 

Med en fliserens fra nul-Alger.dk kan dine smukke fliser atter komme til deres ret. Det er vigtigt, at du reagerer hurtigt på et sådan tilfælde, så algerne ikke ødelægger din terrasse eller indkørsel. Når en bestilling af rensning af fliser bestilles hos nul-Alger.dk, vil du efterfølgende få en efterbehandling, der består af en imprægnering. På den måde vil du kunne få et super flot resultat på dine arealer uden for, samt en rigtig lang levetid hvis den rigtige behandling bliver foretaget. Den rigtige behandling bliver foretaget med yderst skånsomme midler, hvor kvaliteten stadig væk er helt i top. Der tilbydes naturligvis ti års garanti på effekten af imprægneringsløsningerne.


Nul-Alger.dk har mange års erfaring inden for feltet, og udbyder mange forskellige former for ydelser. Det er blandt andet rensninger såsom tagrens, fliserens, facaderens, tagrenderens, grafittirens med mere.



Tagrens 

En tagrens fra nul-Alger.dk består af mange dele, og virksomheden kan være hos dig med meget kort varsel. Algerne kan komme til udtryk som plamager i flere forskellige farver. Det kan blandt andet være farver som grå, sort, gul, grøn eller hvid. Algerne er meget karakteristiske, og derfor vil du bestemt ikke være i tvivl, om du har alger på dit tag eller ej. Derfor kan du tage kontakt til nul-Alger.dk og få et helt uforpligtende tilbud. På den måde kan du danne dig et overblik over, hvad der skal ske, og hvad det kan forventes at koste. Der vil blive sprøjtet et algedræbende middel på taget, som vil bekæmpe algerne. Algerne vil i sidste ende falde helt af og forsvinde. Inden den virkelige effekt kommer til syne, vil der some regel gå fire til ti måneder. Denne metode bruges, da den er ganske skånsom for miljøet samt skånsom for dit tag. I nogle helt slemme tilfælde er det nødvendigt med to eller tre behandlinger. Tag kontakt nu og få et uforpligtende overslag på din algerens. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce